reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Hmm kartacze...jadlabymCześć w niedziele [emoji846]
Mała póki co leży i ogląda chacjende [emoji39]
Korzystam z tego czasu i przygotowuje pyry do kartaczy [emoji3] po obiedzie wyjazd w gości i spacerek [emoji846] także miłego!
Adell1994
To zaszalał Miłosz ze snemKoleżanka mi pokazała aplikacje, to stwierdziłam, że też sprawdzę ile sypia ten mój potworek [emoji14] oto przedstawiam - w tym najlepszą noc od tygodnia Zobacz załącznik 905205
KatarzynaCarmen
Moje dzieciątko w ciągu dnia śpi 3h ciągłości i w nocy jak narazie 4-4.5h
Adell1994
Ja też ale najlepiej gdyby ktoś mi je zrobiłHmm kartacze...jadlabym
Adell1994
Mój w dzień już wcale nie chce tak długo spać . Chce żeby go zabawiać , mówić, nosićMoje dzieciątko w ciągu dnia śpi 3h ciągłości i w nocy jak narazie 4-4.5h
Muszę kupić karuzele nad łóżeczko , macie jakąś fajną do polecenia ?
KatarzynaCarmen
Wydaje mi sie że t o przez to że jest na mm i dlatego tak śpi [emoji16]Zazdroszczę [emoji14]
KatarzynaCarmen
Moze być tak że ona dopiero w czwartek skończy 4 tygodnie i jej się zmieni . Jak narazie to śpi 20h na dobę tak zliczyć 4h jest aktywna w ciągu doby [emoji106]Mój w dzień już wcale nie chce tak długo spać . Chce żeby go zabawiać , mówić, nosić
Muszę kupić karuzele nad łóżeczko , macie jakąś fajną do polecenia ?
Z tyłu bo z przodu mamy poduszki i kurtynyWitam
Dziewczyny jak przewozicie malenstwa w aucie? Ostatnio kolezanka zdziwiona ze woze z tyłu...ja jezdze oplem astrą h i niestety nie łatwo wyłączyć poduszkę z przodu, nawet w serwisie nie zalecali a przodem do kierunku jazdy nie chcę wozić...juz sama zgłupiałam. Poki co wożę z tyłu ale juz sie nasłuchałam ze narażam dziecko na niebezpieczeństwo...
Mozliwe ze ja.juz nie ogarniam tematu bo po porodzie mam wrazenie ze część mózgu mi się wylączyła...wiecznie zakręcona jestem
reklama
Jest mylne pojęcie że miejsca obok kierowcy i za bezpośrednio są najbardziej bezpieczne w aucie? Nie wiem skąd to się wzięłoZ tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem