reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

My już po pierwszej pobudce i po cycaniu . Mały kręci się w łóżeczku, czekam aż zaśnie o też idę spać.
Mały coś mi kaszle, nie wiem czy tak się oczyszcza po tym ulewaniu noskiem czy coś mu się dzieje . Jutro u nas pediatra od 8 do 10 także podjadę niech go przebada dla mojego spokoju . Ciągle się boję że jemu coś się będzie działo a ja to przegapię .

reklama
Nienawidze biedronek. Przez to cieplo mamy plage!! Wlaza do domu na potege, a ja sie ich brzydze jak malo ktorych robali [emoji24] ratunku!
O kurczę , może jakaś sklepowa trutka ? Powinno być na biedronki . Byle nic w sprayu bo nie wiadomo na ile takie rozpylone może być niebezpieczne dla malucha .
Czytałam że nie lubią one zapachu mentolu i kamfory to może jakoś tak trzeba próbować .

U nas pełno muszek owocówek ale zrobiłam wczoraj zgodnie z instrukcją z Internetu pułapkę i o dziwo działa :)

Adell mój mąż często sobie przysypia jak ma chwilę..... dziś zdziwiony że obiadu nie zrobiłam, na szybko sobie pierogi gotował ;) adell a to nie jest tak że pracodawca musi nas przyjąć spowrotem mimo iż kończy się nam umowa? Muszę zapytać w zusie. Marcia smakowicie podane kluseczki. Spotkałam swoją koleżankę co kazała mi przypudrowac małemu buzie, o rety Ola co się z tobą stało? W ciąży tak ładnie wyglądałaś a teraz co się dzieje? Ja mówię jak to co zmęczona jestem, a to on nie śpi w nocy? No budzi się co 3h. Aha. Jak zaczął płakać to mówi o boże to on tak płacze , i uciekła. ;)
Co za kobieta!! Unikaj takich ludzi bo zwariujesz

Moj ma dzisiaj taki atak z brzuszkiem, ze jakis koszmar. Placze razem z nim, to juz nie placz tylko wrzask :( najgorsze jest to, ze raz sie tak zaniosl, ze przestal wydawac z siebie krzyk, ale przestal tez oddychac, zastygnal w takim okropnym grymasie, wydawalo mi sie ze jeszcze chwila i straci przytomnosc. Zerwalam sie z nim i zaczelam potrzasac i cale szczecie sie ocucil, ale to bylo okropne..
W takich desperacjach to już bym kawałek czapka w dupke wsadziła aby kupe zrobił żeby mu ulżyło.... Współczuje

Się melduję.
Młodemu przeszło.. jasne k..wa napsuł matce krwi i poszedł spać przebudzając się od czasu do czasu na cyca czy pieluchę. Wpadła teściowa na chwilę. Młody po kąpieli nacycany w wyrku leżał i podziwiał świat a ona zachwycona jaki już duży a jaki grzeczny... No k..wa grzeczny jak ktoś patrzy.. a tak to pomiot szatana! Nie lubiłam go dziś serio... umęczył mnie jakbym co najmniej sama na 3 zmiany w żłobku pracowała...
Ze wszystkiego się poryczałam koniec końców sle czułam że pęknę już od piętnastej...
Już dziś nowy dzień...

Odmeldowuję się i idę spać...

Pisałam wam ze musze brać kolejny antybiotyk? Na ten pęcherz i cewke moczowa furgina nie pomogła a dalej piecze jak mnie badał to bolało mam jeszcze jakies globulki dopochwowe...
Ta i gdzie jakieś lał ale fajnie schudłas!!! Super i wogole???!!się pytam???? No no :o:D:D:D

reklama
Odmeldowuję się i idę spać...

Pisałam wam ze musze brać kolejny antybiotyk? Na ten pęcherz i cewke moczowa furgina nie pomogła a dalej piecze jak mnie badał to bolało mam jeszcze jakies globulki dopochwowe...
Ta i gdzie jakieś lał ale fajnie schudłas!!! Super i wogole???!!się pytam???? No no :o:D:D:D
Łał ale fajnie schudłaś :)
A tak serio to gratulacje, zazdroszczę wagi niższej niż przed ciążą , super sprawa :)
Teraz przy niemowlaku waga pewnie jeszcze poleci w dół ;)

Do góry