KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Hej,
Staram sie Was czytac na biezaco ale pisze od wielkiego dzwonu, nie mam kompketnie czasu. Moja mała podobnie jak u Goj ogłosiła kryzys, jak wstała o 8:00 tak brak spania i zasnela po 11:00 a byla juz tak marudna ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok. A od 11:00 śpi księżna w wózku na tarasie, ciekawe kiedy zawoła
KP idzie srednio, w wiekszosci odciagam, mam laktator lo vi pro lactis i sobie chwalę bardzo póki co.
StarAnia dzięki za napisanie o power pumping...kompletnie nie znalam zagadnienia a efekty super.
Kinderbueno ile Tytus już ma? Zdjęcia z sesji zapowiadaja się bajkowo.
Roibosgirl u mnie nakladki lądowały na dywanie, mała chwyta pierś po wielkich wojnach. Na noc jej odciągam i jak zje 130 ml tak spi super, je o 20:00, 1:00 i 7:00 wiec absolutnie nie mam na co narzekac biorac pod uwage ze w pn skonczy 4 tygodnie. W dzien jest rozdarciuch ale jakos sobie radzimy.
Mój mąż od pn wraca do pracy i musze zorganizowac odwozy malej do przedszkola, niby tylko 3,5 km ale jednak. Rodzice obiecali pomoc i bratowa. Byle przez zime jakos ogarnac a od marca mysle ze juz damy rade same.
Mój ma 11 dni a ile wazy to nie wiem bo położna dopiero za tydzień w czwartek..