No i jest to b. wyjątkowa sprawaJa mam bliźniaki ja mam.... Wiem że wiecie ale chwale się![]()
reklama
To nie była porada tylko tak nadmieniłamPomyślę
Pierwsze co zrobiłam po porodzie w domu to full spa w łazience. Fryzura. Make-up i NORMALNE ciuchy!Super! Ja też pierwsze dwa tygodnie mimo że śpiąca to makijaż , włosy zrobione, w spodnie z przed ciąży wchodzę i jak koelzanka mnie zobaczyłam tydz po cesrace odwalona na spacerze to aż nie wiedziała co powiedzieć! A do tego więcej nowy jeszcze bielusi wózek Hehe tylko trzeba trzymać fason dziś planuje pocałować paznokcie na czerwono zobaczymy czy się uda
I też jak z nim odstawiałam pierwsze wyjścia to nikt nie wierzył że dopiero urodziłam a moje ego rosło ale było mi to potrzebne po tym kak wyglądałam i czułam się w ciąży...
Mój dostał cyc o 23 i teraz się przebudza ale spaliśmy razem i stare dzieci w nocy stopniowo mi w wyro wlazły więc w dupie z takim spaniem...Nocka odwalona, nakarmiony, przebrany idę ja spać Pappa myślę do porannej kawki ale mam Marzenie hehe
Moj przed 23 jak walnął to myślałam że na burze idzie... taki huk poszedł.Niestety znowu ja....... Ale już najedzony leży ciśnie kupe! Bo po co w dzień jak można w nocy i przy przewijaniu się podrzec
helenka_22
Fanka BB :)
Moje jeszcze śpią....a ja musiałam z rana gorący prysznic wziasc bo mi bebechy rozsadzało ..tzw stolec był i boli dalej....eh....
Ręka cierpnie....
Ręka cierpnie....
kasiaczek89pl
Moglam nie pytać![]()
Na mnie to już wrażenia nie robi a Wy tu na forum wiecie ze różne są przypadki także luzik [emoji106] ważne ze my jesteśmy inne
reklama
kasiaczek89pl
No właśnie robi wszystko! Ale dawno nigdzie razem nie byliśmy! Praca praca praca do zazygania praca a ja dom, gary, lekcje, pieluchy itd itd i już mi się mózg lasuje bo ogólnie ogarniam ale czegos mi brakuje!
Mi się marzy weekend w górach. Nawet nie we dwoje. We troje. Tylko bez tych dużych które ciagle coś . Miał być w ten ale musimy iść do księdza o chrzest