AgulaK82
Fanka BB :)
@GoJ czyżby, ja za trzecim mam córkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]Wiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dziecku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@GoJ czyżby, ja za trzecim mam córkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]Wiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dziecku
No chyba mi tęskno do niedomagania ciążowego i bólu porodowegoCiebie coś bierze.... z połogu dobrze nie wyszła a od rana o kolejnym mówi
I to się nie liczy. Liczy się tylko od czterech w górę z czego pierwsze trzy takie same genitalnie@GoJ czyżby, ja za trzecim mam córkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji12][emoji12]
Bo jest do 3x sztuka albo 4+ teoria GosiJa też , ja też
I to się nie liczy. Liczy się tylko od czterech w górę z czego pierwsze trzy takie same genitalnie
@kasiaczek89pl. a u ciebie jak było z rodzeństwem?
Ja też , ja też
Jak ja bym chciała żeby mój zasnął na 2 godziny . Po spacerze ledwo wózek przestałam pchać i już były oczy jak 5 zł i darcie
Boże jakie ja mam zmarszczki!!!
No chyba mi tęskno do niedomagania ciążowego i bólu porodowego
Na dupie nie widzę dzięki BoguChyba ze na dupie bo na twarzy masz mniej niż ja
No coooWeź nie pie....[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]