kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To Ty masz tyle rodzeństwa???
Taaaa ośmioro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ty masz tyle rodzeństwa???
A mnie dopadła rutyna!!! Prasuje po Prasuje ale mam złe myśli baaardzo zle że nawet mam ochotę na romans! Muszę zacząć coś robić z małym gdzieś jeździć, udzielac się bo zwariuje! Te hormony mnie wykoncza mam siebie dość, ale wszystko mnie wnerwia tzn nie dzieci ale mąż wraca i nic nie robimy jak coś nie zmienię zwariuje...
Najważniejsze że działaTak. Ale położna powiedziała, że to trądzik. We wtorek mamy wizyte u lekarza to się zapytam czy na pewno.U nas też tak uspokaja wózek i samochód Mam używany od 2 dni. Ogólnie jest spoko.
Ja dzisiaj w desperacji użyłam suszarki. Działa Martyna tak marudna przez ten brzuszek, że szukam jakiegokolwiek wyjścia.Zobacz załącznik 904400
Więcej zdjęć musimy robic....Dziękuje jedyne zdjęcie po szpitalu jakie z nim mam
Omg!!!!!! Mama was ogarniała???Taaaa ośmioro
No to ładnie [emoji12]Taaaa ośmioro
Romans z własnym czy z innym ?. Rutyna. skąd ja to znam. Tez nie mogę na dupie usiedzieć , jesień już ....
Nie wiem ma być dżentelmen, czuły, taktowany, profesjonalny, przystojny wszystko w jednym!!!! A mój jak się nie ogarnie to nie wiem! Jutro gdzieś wybywam! Czyli nie tylko ja tak mam????? Weźcie mnie sprowadzcie na ziemię bo fiksuje! W sobotę chociaż przystojniak ginekolog mój mnie pomaca a się okazało że on zaledwie rok starszy ode mnie....Romans z własnym czy z innym ?. Rutyna. skąd ja to znam. Tez nie mogę na dupie usiedzieć , jesień już ....