Kogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buuGosia to jeszcze jedno a będzie córcia
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Załączniki
oluchapoducha
Goj u nas w rodzinie siostra męża również Małgorzata ma 3ch synów i 4ta córka marciaa takie same spodenki mam białe w kolorowe kropki z Aldi. Ja też chce kupić jakiś lezaczek bujaczek.
18grudzien
6 dziecko to dopiero jazda....Właśnie się dowiedziałam że moja znajoma urodziła dziś córeczkę [emoji5] 2 tygodnie przed terminem ale to jej 6 dziecko a druga córeczka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Chloe.Chloe
Nie buucz, znam rodzine z 5 chlopakami i 4 dziewczynami pod rzadKogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buu
To sa dwie rozne rodziny
kasiaczek89pl
Wiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dziecku
Ciebie coś bierze.... z połogu dobrze nie wyszła a od rana o kolejnym mówi
No to już nomen omen chybaGoj u nas w rodzinie siostra męża również Małgorzata ma 3ch synów i 4ta córka marciaa takie same spodenki mam białe w kolorowe kropki z Aldi. Ja też chce kupić jakiś lezaczek bujaczek.
18grudzien
Wróciłam z drugiego spaceru, była położna mały przybrałam pół kg czyli 250g na tydzień powiesiłam że ok czyli nie robię mu krzywdy dające czasami ciut wcześniej to mleko poprostu taki jest i dziś wkoncu odpadł pępek lał ponad dwa tygodnie!!! Mnie łamie poszlabym spać ale podłoga w kuchni brudna, pranie w misce do prasowania i dzieci na dworze więc nici że spania....
Całą ciążę nie jadłam słodkiego a teraz za czekoladę bym zabiła! To już moja trzecia tabliczka odkąd urodzilam muszę się opanować.....
Całą ciążę nie jadłam słodkiego a teraz za czekoladę bym zabiła! To już moja trzecia tabliczka odkąd urodzilam muszę się opanować.....
O to mnie utwierdza żeby nie kombinować więcejNie buucz, znam rodzine z 5 chlopakami i 4 dziewczynami pod rzad
To sa dwie rozne rodziny
reklama
Boże jakie ja mam zmarszczki!!!I próbujemy się wyciszać tzn. ja młody gazujeZobacz załącznik 904281