reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
124737.jpg
Dobre opinie ma Tiny Love
Link do: Tiny Love Leżaczek Łóżeczko Bujaczek 3W1, Czerwony, (TL1801006830R) - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Załączniki

• 124737.jpg
    124737.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 337
Wróciłam z drugiego spaceru, była położna mały przybrałam pół kg czyli 250g na tydzień powiesiłam że ok czyli nie robię mu krzywdy dające czasami ciut wcześniej to mleko poprostu taki jest i dziś wkoncu odpadł pępek lał ponad dwa tygodnie!!! Mnie łamie poszlabym spać ale podłoga w kuchni brudna, pranie w misce do prasowania i dzieci na dworze więc nici że spania....

Całą ciążę nie jadłam słodkiego a teraz za czekoladę bym zabiła! To już moja trzecia tabliczka odkąd urodzilam muszę się opanować.....

reklama
Do góry