Mama7
Fanka BB :)
Jakiej to firmy?Zmontowałam bujaczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiej to firmy?Zmontowałam bujaczek
Wiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dzieckuJako 4 była pierwsza córka [emoji6]
Super, a podasz namiary na niego, w sensie firmy?A ja na taki sie napalilam.Zobacz załącznik 904348
To mój już raz zjadł , była czkawka i porządne odbicie więc musiał dojeść drugi razU Nas to samo i cyckamy właśnie.
Plan dobry ciekawe jak wykonanieJa nie bylam na spacerze i znowu cyckuje . Plan jest taki: nakarmic, uspic, isc na spacer i do rossmana. Ciekawe czy Leon juz sie ze mnie smieje?
Jak ja bym chciała żeby mój zasnął na 2 godziny . Po spacerze ledwo wózek przestałam pchać i już były oczy jak 5 zł i darcieMlody tak sie darł, ze w akcie desperacji wlozylam go na biegu do wozka i pedem do apteki.
Juz ponad 2 godziny spi w wozku wystawiony po spacerze na balkon a ja jem cieply obiad, nie moge sama w to uwierzyc [emoji23] moze jego brzuch nie bolal tylko powietrza trzeba mu bylo
Gosia to jeszcze jedno a będzie córciaWiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dziecku
Bright stars sahara. Jest np.w SmykuSuper, a podasz namiary na niego, w sensie firmy?