18grudzien
Fanka BB :)
SłodyczZamiast spać to się patrzy już tu i tam.
Ale ten czas zapitala. Wyrosła już z tych najmniejszych tyci pajacyków które nam ratowały dupe w szpitalu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SłodyczZamiast spać to się patrzy już tu i tam.
Ale ten czas zapitala. Wyrosła już z tych najmniejszych tyci pajacyków które nam ratowały dupe w szpitalu.
Ja właśnie myślę o spiralce miedzianej na razie. Hormonów nie mogę, bo mi od razu reszta hormonów siada. A oprócz tego zostają tylko gumki, których wynikiem jest moja pierwsza córkaJa nie myślałam ale teraz zacznę na pewno przez te cesarkę. I muszę tylko rozkminić czy na pewno tabletki, ale z drugiej strony dużego wyboru nie ma. Kiedyś myślałam ze machnę dwójkę dzieci, założę spirale i będzie spokój..
To dobry patentMy mamy pogrzewacz ale trzymam tam samą butelkę z wodą i mi trzyma temp 40 stop. Nawet kilka godz, bo chce mieć awaryjnie.
Btw. @Bajdelka35. uwielbiam łososiową!!
Ja liczę jeszcze na trzecie kiedyś [emoji14] chociaż kij wie, czy mój staruszek da radę z niemowlakiem w podeszłym wieku [emoji14]Chłop mój ma się podwiązać ale to na spokojnie za jakiś czas. Narazie chyba spiralkę trzasnę miedzianą. Działała 5 lat to i teraz powinna ogarnąć
My spiewamy sobie hakune matate i jest spokoj [emoji1]
Zobacz załącznik 903349
Wynik wspanialyJa właśnie myślę o spiralce miedzianej na razie. Hormonów nie mogę, bo mi od razu reszta hormonów siada. A oprócz tego zostają tylko gumki, których wynikiem jest moja pierwsza córka
Też tak uważamWynik wspanialy