reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja nie myślałam ale teraz zacznę na pewno przez te cesarkę. I muszę tylko rozkminić czy na pewno tabletki, ale z drugiej strony dużego wyboru nie ma. Kiedyś myślałam ze machnę dwójkę dzieci, założę spirale i będzie spokój..
Ja właśnie myślę o spiralce miedzianej na razie. Hormonów nie mogę, bo mi od razu reszta hormonów siada. A oprócz tego zostają tylko gumki, których wynikiem jest moja pierwsza córka :p

Wysłałam się ale już późno lecę myć głowę, właśnie małego nakarmiłam, odbiorę szybko ziemniaki i po 13wyjde na spacer i po synka do przedszkola, więc do później

reklama
Co u nas? Dwa dni mlodziak nie spal od 9do 14-15 wiszac na piersi. Skonczylo sie dokarmianiem sciagnietym mleczkiem, a jak bylo malo to i mm dostal, bo wyraznie byl glodny, a piersi wycyckane do cna. Wykonczyl mnie tym fizycznie i psychicznie. Ja kazde dokarmianie mm odbieram jak osobista porazke...
Dzisiaj zasnal kolo 11 i wlasnie sie przebudzil, pojadl cyca i przez sen oddal wielka salwe ;). Az sie boje zagladac, ale musze przebrac, bo nie poloze go z kupa, a jak bede przebierac to sie obudzi... Chcialabym pojsc na spacer, wyczyszcze, nakarmie, wbije w przymalego tygrysa i moze sie uda- pogoda piekna.
Czy juz sie chwalilam, ze Leoś wyrasta juz z ciuszkow i osiagnal dla nas piekna wage 3300 (na wyjsciu ze szpitala 7.09 wazyl 2540 g).

Do góry