reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja nawet nie mam lekarza dla małej.
Już w dwóch przychodniach nie chcą jej przyjąć, w jednej bo nie ma pediatry a w drugiej bo miejsc nie mają.
Eh. Mówię wam :oo2:
I o ile prywatnie mogę jeździć o tyle żeby zaszczepić to potrzebna jest mi przychodnia z pediatrą. A i na bioderka skierowanie od lekarza trzeba ponoć mieć. Czyli też musi być gdzieś przypisana.
Współczuję przebojów z lekarzem. Ja idę prywatnie na bioderka (70zł, więc nie ma tragedii), ale to dlatego, że nie chce się nam jechać 60km, żeby mieć za darmo :)

reklama
Hej w niedziele [emoji846]
Od rana staram się łapać chwile, zaczynam gotowanie. Dla mnie gulasz z fileta, dla starego schabowe. Do tego marchew tuszona [emoji846]
Młoda śpi, starsza bawi się jedząc śniadanie.
Dzisiaj nawet ładna pogoda za oknem, szkoda tylko ze za [emoji53]
Miłego [emoji56]!

Mój syn właśnie mnie os.rał potem olał... poryczał się i tyle... ja do przebrania a łożko tzn koc do prania. Siedzę tal w staniku i gaciach z na wpół ubranym dzieckiem na wprost zas.ranego i obszczanego koca. Z cycka jednego młody couma z drugiego leje się ciurkiem... popijam kawę i jest bossssko. Zero spiny. Zero presji. Jego brzuszek goły do mojego gołego brzuszka. Uwielbiam. I ciszę tylko co jakiś czas przerywa bąk... stęk... jęk...

Hej w niedziele [emoji846]
Od rana staram się łapać chwile, zaczynam gotowanie. Dla mnie gulasz z fileta, dla starego schabowe. Do tego marchew tuszona [emoji846]
Młoda śpi, starsza bawi się jedząc śniadanie.
Dzisiaj nawet ładna pogoda za oknem, szkoda tylko ze za [emoji53]
Miłego [emoji56]!
Może i ładnie ale do niedawna zimno jak cholera

Ja rano do sklepu a tam 2 stopnie zimnica jak cholera, ogarnęłam pokój gdzie mały śpi, podłogi pomylam, łazienkę mąż obrał ziemniaki zrobimy Filety i surówke z kiszonej kapusty, o 12 idę do kościoła na zebranie a później mamy gości.....

Miłego dnia kochane!

Dzień dobry w niedziele :)

Matka sinusoida się z Wami wita:) druga nocka w domu i spędziliśmy ją na cycu(!!!) było cudownie, leżeliśmy sobie jak w szpitalu, ja byłam pewna ze go przez noc nie zagłodze bo widziałam ile w dzień zjadł i mi się coś w głowie odblokowało:)
Kamil jak wszedł i zobaczył nas na cycu to myślałam, że się popłacze wręcz z radości hehe
Gratulacje :) dzielna mamusia :)

reklama
Do góry