Współczuję przebojów z lekarzem. Ja idę prywatnie na bioderka (70zł, więc nie ma tragedii), ale to dlatego, że nie chce się nam jechać 60km, żeby mieć za darmoJa nawet nie mam lekarza dla małej.
Już w dwóch przychodniach nie chcą jej przyjąć, w jednej bo nie ma pediatry a w drugiej bo miejsc nie mają.
Eh. Mówię wam
I o ile prywatnie mogę jeździć o tyle żeby zaszczepić to potrzebna jest mi przychodnia z pediatrą. A i na bioderka skierowanie od lekarza trzeba ponoć mieć. Czyli też musi być gdzieś przypisana.
reklama
d_dream
Fanka BB :)
Hej w niedziele [emoji846]
Od rana staram się łapać chwile, zaczynam gotowanie. Dla mnie gulasz z fileta, dla starego schabowe. Do tego marchew tuszona [emoji846]
Młoda śpi, starsza bawi się jedząc śniadanie.
Dzisiaj nawet ładna pogoda za oknem, szkoda tylko ze za [emoji53]
Miłego [emoji56]!
Od rana staram się łapać chwile, zaczynam gotowanie. Dla mnie gulasz z fileta, dla starego schabowe. Do tego marchew tuszona [emoji846]
Miłego [emoji56]!
Mój syn właśnie mnie os.rał potem olał... poryczał się i tyle... ja do przebrania a łożko tzn koc do prania. Siedzę tal w staniku i gaciach z na wpół ubranym dzieckiem na wprost zas.ranego i obszczanego koca. Z cycka jednego młody couma z drugiego leje się ciurkiem... popijam kawę i jest bossssko. Zero spiny. Zero presji. Jego brzuszek goły do mojego gołego brzuszka. Uwielbiam. I ciszę tylko co jakiś czas przerywa bąk... stęk... jęk...
Może i ładnie ale do niedawna zimno jak choleraHej w niedziele [emoji846]
Miłego [emoji56]!
18grudzien
Ja rano do sklepu a tam 2 stopnie zimnica jak cholera, ogarnęłam pokój gdzie mały śpi, podłogi pomylam, łazienkę mąż obrał ziemniaki zrobimy Filety i surówke z kiszonej kapusty, o 12 idę do kościoła na zebranie a później mamy gości.....
Miłego dnia kochane!
Miłego dnia kochane!
Tyle km to nawet nie ma sensu jechać więcej na paliwo byście wydali i tez szkoda czasu..Współczuję przebojów z lekarzem. Ja idę prywatnie na bioderka (70zł, więc nie ma tragedii), ale to dlatego, że nie chce się nam jechać 60km, żeby mieć za darmo
AgulaK82
Chciałabym wyjść z mała po obiedzie na chwile przed dom. Co myślicie?
Kiedy wy pierwszy raz wychodziłyście na dwór?
Też bym chciała wyjść ale niestety muszę czekać do 10 na kasę wtedy wózek będziemy odbierać ze sklepu, na tę chwilę werandowanie mi pozostaje
Adell1994
Gratulacje dzielna mamusiaDzień dobry w niedziele
Matka sinusoida się z Wami wita druga nocka w domu i spędziliśmy ją na cycu(!!!) było cudownie, leżeliśmy sobie jak w szpitalu, ja byłam pewna ze go przez noc nie zagłodze bo widziałam ile w dzień zjadł i mi się coś w głowie odblokowało
Kamil jak wszedł i zobaczył nas na cycu to myślałam, że się popłacze wręcz z radości hehe
reklama
Adell1994
Ja wyszłam ze szpitala we wtorek i w czwartek byliśmy na pierwszym spacerzeChciałabym wyjść z mała po obiedzie na chwile przed dom. Co myślicie?
Kiedy wy pierwszy raz wychodziłyście na dwór?
A teraz wychodzimy codziennie na minimum godzinę czasem nawet potrafi spać 3 godziny przed domem w wózku