Ja idę prywatnie z nią na te bioderka bo U nas też podobno trzeba długo czekać w przychodni, ale już prywatnie w przychodni to nie .. Tylko muszę zadzwonić i umówić w poniedziałek się tym zajmę..Ja nawet nie mam lekarza dla małej.
Już w dwóch przychodniach nie chcą jej przyjąć, w jednej bo nie ma pediatry a w drugiej bo miejsc nie mają.
Eh. Mówię wam
I o ile prywatnie mogę jeździć o tyle żeby zaszczepić to potrzebna jest mi przychodnia z pediatrą. A i na bioderka skierowanie od lekarza trzeba ponoć mieć. Czyli też musi być gdzieś przypisana.
reklama
Jak to?? Do rejonowej MUSZĄ zapisać... co w ogóle znaczy BRAK MIEJSCAJa nawet nie mam lekarza dla małej.
Już w dwóch przychodniach nie chcą jej przyjąć, w jednej bo nie ma pediatry a w drugiej bo miejsc nie mają.
Eh. Mówię wam
I o ile prywatnie mogę jeździć o tyle żeby zaszczepić to potrzebna jest mi przychodnia z pediatrą. A i na bioderka skierowanie od lekarza trzeba ponoć mieć. Czyli też musi być gdzieś przypisana.
Do każdego mleka po trzy - cztery krople , pije mleko z butelki MM@Mati78 a ile tych kropelek dziennie podajesz ?
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dzień dobry w niedziele
Matka sinusoida się z Wami wita druga nocka w domu i spędziliśmy ją na cycu(!!!) było cudownie, leżeliśmy sobie jak w szpitalu, ja byłam pewna ze go przez noc nie zagłodze bo widziałam ile w dzień zjadł i mi się coś w głowie odblokowało
Kamil jak wszedł i zobaczył nas na cycu to myślałam, że się popłacze wręcz z radości hehe
Matka sinusoida się z Wami wita druga nocka w domu i spędziliśmy ją na cycu(!!!) było cudownie, leżeliśmy sobie jak w szpitalu, ja byłam pewna ze go przez noc nie zagłodze bo widziałam ile w dzień zjadł i mi się coś w głowie odblokowało
Kamil jak wszedł i zobaczył nas na cycu to myślałam, że się popłacze wręcz z radości hehe
18grudzien
Brawo! W domu najlepiej, masz tylko jedno dziecko więc możesz poświęcić mu jak największej swojego czasu, możecie leżeć w łóżku nawet cały dzień nikt cie goni i nie pospiesza, nie musisz robić rzeczy takich jakich ja np muszę.... GratulujęDzień dobry w niedziele
AgulaK82
@GoJ mi najwygodniej karmić ją na leżąco. U nas noskiem nie płynie, ja ją nakarmie i wiem że jest najedzona, ona nadal szuka przy tym się pręży bo nie może cyca znaleźć i za chwilę chlusta mlekiem.A w jakiej pozycji ja karmisz??
Miki już coraz mniej ulewa co mnie mega cieszy ale zauważyłam ze jak karmimy się leżąc to częściej to mleko plynie noskiem...
Jejku jakie on ma oczy wielkie, ale jak śpi to Aniołek [emoji5][emoji5][emoji5][emoji16]Poranna witaj zmiano...
Dziecko mi dorośleje. Od 21:30 do 0:30 i do 5:00 śpi. Z czego o 0:30 pociumał z 5 minut? Tyle co ulżyć cyckowi... Tak to można funkcjonować.
Za to teraz po pielusze i pierwszym cycaniu czkawka. Wylewanko nosowo ustne. Darcie bo wredna matka śmiała dotknąć książęcego noska gruszką by nie forkotało... Wyginki przy. cycku bo dokarmiamy się i to z cycka który jest nielubiany a matka cham chce w nim rozbujac laktacje jak w cycku numer jeden bo matka w przeciwieństwie do syna lubi oba cyce i chce miec je w miare symetryczne szczególnie gdy oklapną jak dwa omlety i zacznę zwijać je w rulon...
Od wczoraj łapie mnie ból dość ostry mocno nieprzyjemny jak prawy jajnik/biodro i nie wiem co to. Jelitko? Czy może jajniki?? A nie daj Bóg wyrostek?? Abo jaki nerwoból??
W ogóle pora do ginusia się zapisać bo to ze dwa tygodnie wstecz a mnie został tydzień połogu. Ciekawe czy da mi skierowanie na krew i mocz bo interesuje mnie jak mój białko/krwinkomocz i moja anemia....
Zobacz załącznik 903038 Zobacz załącznik 903039
Jejku współczuję Ci z tymi lekarzami, mam nadzieję że w końcu znajdziesz pediatre dla małej...Ja nawet nie mam lekarza dla małej.
Eh. Mówię wam
A ja zauważyłam że moja jak ja jest ciepło lubna, zawinąć, owinąć, nakryć i tak może spać.
Załączniki
AgulaK82
Cudownie [emoji5] cycujcie jak najwięcejDzień dobry w niedziele
Mama7
Wszystkiego najlepszego. Jak najwięcej wspólnych chwil i takich rocznicA z takich miłych rzeczy to 1 października mamy rocznicę z chłopem bycia razem
Ale że jedzie jutro to dziś obchodzimy .
Dostałam bukiet kwiatów i wino bezalkoholowe jako akompaniament do filmu wieczornego
12 lat razem
reklama
Mama7
Cześć dziewczyny.
Nie miałam jak zajrzeć wczoraj bo gości mieliśmy cały dzień. Tzn jednych, ale od 10 do 17. Młoda taki cyrk zrobiła wieczorem, że nie szło jej uspokoić. W końcu padła zmęczona.
Miłego dnia
Dareczka trzymaj się.. to już kwestia dni/ godzin. Trzymam kciuki i melduj nam co się dzieje:*
Nie miałam jak zajrzeć wczoraj bo gości mieliśmy cały dzień. Tzn jednych, ale od 10 do 17. Młoda taki cyrk zrobiła wieczorem, że nie szło jej uspokoić. W końcu padła zmęczona.
Miłego dnia
Dareczka trzymaj się.. to już kwestia dni/ godzin. Trzymam kciuki i melduj nam co się dzieje:*