AgulaK82
Fanka BB :)
Mi na apce też nie wyświetla, idę na przeglądarkę i tam widzę.W ogóle mi się nie wyświetlają zdjęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na apce też nie wyświetla, idę na przeglądarkę i tam widzę.W ogóle mi się nie wyświetlają zdjęcia
Nie zazdroszczę , u mnie od rana cyc i marudzenie . Już wczoraj zaczął i dzisiaj kontynuuje swój płaczliwy czas. Poza cycem nic mu nie pasuje . Dzisiaj ma równo 4 tygodnie , myślicie że to już ten drugi skok rozwojowy czy za szybko ?
Dr Brown są super ale dużo w nich rozbierania i mycia, sprawdźcie smoczki w tych butelkach mi nic nie leci mam małą i smoczek nr 1, w zapasów mam dwie duże ale tam już nasyzkowalam smaczki nr 2 i Czekaja
Ja po powrocie do domu tez sie troche zeschizowalam. Tak sie ciezzylam ze juz do domu, a jak przekroczylam prog mieszkania to czulam sie jak nie u siebie. Dodatkowo tysiac mysli, ze tu juz jestem sama i musze sobie ze wszystkim poradzic(tak jakby w szpitalu pomagali [emoji23]). Mialam mega wysokie cisnienie i krecilo mi sie w glowie z emocji.
Jak tylko mialam cos zrobic przy mlodym to cala sie trzeslam. Ale juz pod wieczor przeszlo.
Nie martw sie, poczatki sa trudne ale jestesmy do tego stworzone, wiec damy rade przesylamy buziaczki z Alkiem[emoji8]
Zobacz załącznik 902730
Ja tez plakalam lzami jak groch na malego. Tylko, ze ja plakalam, bo chcialam karmic piersia, a nie wychodzilo, ale sie zawzielam.No właśnie mamy 1. Teraz Kamil pojechał po O. Powinny być takie.
I pojechał mi po lekarstwa, ma mi przywieźć ketonal ciekawe czy mu się uda..
Muszę mieć leki by funkcjonować ( potomatka narkomanka)
W ogóle szukam gdzie tu kupić podgrzewacz do butelek Aventa i kurde nigdzie nie ma stacjonarnie, same sklepy online mi pokazuje..
Ehh patrzę na to moje dziecko i rozpływam się a z drugiej strony jest tak trudno.
A tutaj mój słodziak mały. Dostał smoka, idę na kompromisy muszę jakoś to ogarnąć by było lżej
Zobacz załącznik 902769