reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Śliczna ;) i Chicco widzę :D
Dzisiaj 12 dni. Odbekniecie na pewno nie, bo robi tak zanim w ogole zacznie jesc. Tak sie zastanawiam czy to wlasnie nie od brzuszka bo czesto sie prezy, ale tez nie zawsze. Jak tak dalej pojdzie zaczne chyba na noc odciagac mleko i dawac mu z butelki, bo juz nie wiem jak mu pomoc
To byłby strzał w stopę jeśli chodzi o laktację. Dzieci nie zawsze jedzą kulturalnie i bez szarpaniny. Ba, przeważnie ta szarpanina w mniejszym lub większym stopniu nastepuje. To normalne. Już kiedyś pisałam, że to, że coś bywa trudne, nie oznacza, że jest coś nie tak :) to małe stworzenie ledwo wyszło z brzuszka, gdzie nie wiedziało co to głód, zimno, strach, ostre światło, nie musiało robić kupy, siusiać, puszczać bąków, żarcie wpadało bezpośrednio do brzucha. Daj mu czas, żeby się tego wszystkiego nauczył, a sobie na nauczenie się odpowiadania na jego sygnały i rozpoznawania ich :)

A nie ma napisane jaki rozmiar?
Kupowałam w Ikei. Piszą 0-6 miesięcy.
Też mam ten tiny Love i ram masz albo bujanie przez bieguny albo włączysz wibracje. mi bedzie służył jako kolyska i leżaczek. wiem ze tez dziewczyny korzystają z niego jak jeszcze nie siedzi a rozszerzają dietę. Ja akurat kupilam ładna uzywke za 150 zl w turkusie a sa troszke drogawe... psu sie karuzela od tego bardzo podoba :D
A jaki masz model? Nie wiedziałam, że w nich też wibracja jest. Myślałam, że tylko bieguny.
My dziś zrobiliśmy klusce odcisk stópek w gipsie.
Jak wyschnie to cykne zdjęcie i pokaże
Też się nad tym zastanawiam.

Moja poduszka-kura dzisiaj umarła. Chciałam ją wyprać i pralka jej poderżnęła gardło [emoji23] gdzieś szew był lipny i puścił w praniu i wszystkie kulki silikonowe ze środka wylądowały w pralce... Na szczęście są duże i wepchamy je do środka spowrotem i zaszyjemy dziada.

Kupowałam w Ikei. Piszą 0-6 miesięcy.A jaki masz model? Nie wiedziałam, że w nich też wibracja jest. Myślałam, że tylko bieguny.Też się nad tym zastanawiam.

Moja poduszka-kura dzisiaj umarła. Chciałam ją wyprać i pralka jej poderżnęła gardło [emoji23] gdzieś szew był lipny i puścił w praniu i wszystkie kulki silikonowe ze środka wylądowały w pralce... Na szczęście są duże i wepchamy je do środka spowrotem i zaszyjemy dziada.
To masakra! Jednego prania nie wytrzymala :(

Śliczna ;) i Chicco widzę :DTo byłby strzał w stopę jeśli chodzi o laktację. Dzieci nie zawsze jedzą kulturalnie i bez szarpaniny. Ba, przeważnie ta szarpanina w mniejszym lub większym stopniu nastepuje. To normalne. Już kiedyś pisałam, że to, że coś bywa trudne, nie oznacza, że jest coś nie tak :) to małe stworzenie ledwo wyszło z brzuszka, gdzie nie wiedziało co to głód, zimno, strach, ostre światło, nie musiało robić kupy, siusiać, puszczać bąków, żarcie wpadało bezpośrednio do brzucha. Daj mu czas, żeby się tego wszystkiego nauczył, a sobie na nauczenie się odpowiadania na jego sygnały i rozpoznawania ich :)

A jesli jest objedzony jak bak, ulewa co chwile z przejedzenia a wciaz szuka? [emoji17] juz nie mam sily

reklama
Do góry