No nie mam wyjścia chłopa pogoniłam a i tak by nie było z niego pożytku przynajmniej w takich kwestiach...Ty to jesteś twarda babka
Ze wszystkim sobie dajesz radę
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kurde matka!!! Własna!!!!???? Współczuję, moja jest na stekniecie pstryk i w drzwiach stoi naprawdę myślę że przez to będziesz lepsza matka....
Daje sobie rady jak mogę . Myśle ze i tak musiałabym jej rzucić kasa za to. No takie życie matka matce nie równa
Chloe.Chloe
Pamietam, ze pisalas o przeprowadzce? Juz dzialacie w tym kierunku?Ania jakbyś musiała to byś dała radę. Jak tak dalej pójdzie to w niedługim czasie będę mieszkać gdzieś w Twoich stronach. Mam dość bycia sama ze wszytskim. Ile można. Rok dwa ale nie 10 ... dziś położna dobrze powiedziała. Tylko my matki tak potrafimy dać radę.
kasiaczek89pl
Dziewczyny młodemu zaczela się robić ciemieniucha. Werka nie miała - czym to traktować?
Może ziaja ? Ja oliwkę godz przed myciem i ma to czapka. Potem wyczesuje. Mocno. Dość ostra szczotka
kasiaczek89pl
Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.
Właśnie z moja podobnie. Kuchenki nie umie włączyć. Mikrofali tez choć się jej pokaże. Dziecka się boi wziąć na ręce. Wiec jeszcze zrób jej kawę podstaw popielniczkę na taras i siedzi. Ale chociaż towarzystwo jest
Paulamamula
Oficjalnie. Nez dziur w mózgu. Bez falstartu.
Skończyłem 1 msc
Dziś 27.09.2018
A tu się wkłada cycka:
Zobacz załącznik 902074
Jasne że przetrwacie!Hej.
Noc łaskawsza, spałam nawet. Miłosz kończy miesiąc, w nocy mnie olsnilo, że przecież jesteśmy w skoku rozwojowym, więc darcie papy jest uzasadnione. No to nic. Wiadro kawy i przetrwamy
Będzie lepiej. Musi.Zobacz załącznik 902093Zobacz załącznik 902094
Ja mam patent taki że układam wszystko co potrzebuje na taboretach w obrębie łóżka.
No i kawa w termosie by była zawsze ciepła.
Może coś podobnego spróbuj
kasiaczek89pl
Zajebiste uczucie wejść w spodnie z przed ciąży
Mi leca z dupy. Jedynie cyce się nie mieszacza a reszta duża
oluchapoducha
Goj tak sobie myślę że to już 7me wnuczatko dla moich rodziców i już takiego oh i ah nie ma jak przy pierwszym to było.... trochę to przykre jest... :/ ps. Super fota z wanny
reklama
klaraklara
Dziewczyny mam problemy z blizną po cc. Mam ten wałek o którym pisałyście, nic już praktycznie ze mnie nie leci, nie boli macica przy karmieniu, no i teraz na usg doktor widział skrzep i krwiak. Boję się znów szpitala. Macie sposoby żeby coś z tym zrobić. Karmię piersią ale jak widać nie pomaga.
Ostatnia edycja: