reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Właśnie mam nadzieje, ze będzie coraz lepiej bo przeraża mnie, że taka nieogarnięta jestem.
Nie brałam w ogóle pod uwagę cesarki to nawet nie wiedziałam jak to ma wyglądać, ile się dochodzi do siebie.
Na szycie bałam się spojrzeć :(
Będzie dobrze!!!!!! Ja byłam już dziś na spacerze spotkałam koleżankę to karpia rzuciła że się świetnie trzymam jak na tydzień po cięciu także daj sobie czas

reklama
Ja spojrzałam na swoja blizne po cc jak tylko mogłam się zgiąć na tyle żeby móc zobaczyć :D
Hahaha.
I z zadowoleniem stwierdziłam również że moja bronka jest z powrotem normalnego koloru, ksztaltu i te de. Bo w ciąży to wszystkie narzekałyśmy na to :p
Ja się nadziwić nie mogę jaka ONA jest ładna jak u dziewicy

O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.

Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.

Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...

A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882
Sliczny:)

Whatzzzzz up?!
20180926_170507.jpg

Załączniki

• 20180926_170507.jpg
    20180926_170507.jpg
    435,6 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Do góry