Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my cycujemy [emoji16]Zobacz załącznik 901979
DziękujęBardzo dobrze matko Polko wyglądasz , ja jestem dwa tygodnie po cesarce i uwierz gorzej wyglądam ... dzidzia super
Mam tę samą koszulę [emoji23]A my cycujemy [emoji16]Zobacz załącznik 901979
@kasiaczek89pl dziewczyny Ci juz odpisaly ale tylko dodam ze to napewno nie alergia. Przerabialam to ze starszym i zupelnie inaczej wygląda alergiczna skaza. Jesli lekarz i polozna mówią żeby sie nie martwic i nie widac by go to swedzialo to mysle ze nie ma sie czym stresowac
Fajna minka czy ja dobrze pamietam, ze Miki wazy juz ok.4kg?Whatzzzzz up?! Zobacz załącznik 901973
No dziś ze 4010 pewnie bo on tak 50g na dobęFajna minka czy ja dobrze pamietam, ze Miki wazy juz ok.4kg?