reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wygląda jakbyś kaczki na wodzie puszczała - ot spostrzeżenie mnie naszło może być jako komplement na pewno nie krytyka.
hahaha może być i tak :p Nawet jakby ktoś krytykował, to mi to lata koło d... :p To coś na co nie mam wpływu. Owszem, dużo myślę, nie podoba mi się to, ale staram się oswajać swoje kompleksy, dlatego pokazuję publicznie :) Gorsze rzeczy, niż brzydki brzuch ludzi spotykają.

KINDERBUENOO88 trzymam kciuki już niedługo...

Ale jestem śpiąca! Mam znowu drgawki ubrana jestem do spania w dres tak mi zimno i mnie telepie, właśnie nakarmiłam synka i idę spać a jutro już taka głupia nie będę idę spać w dzień razem z nim a nie pragnie, prasowanie, obiad a ja już czuję że opadam z sił! Więc moje drogie dobranoc mama nadzieje ze do 1 pospie

Nie urodziłam jeszcze...

Szybki update : od 9 mam oksy, o 12:00 przebity pęcherz. Skurcze od 14 co 2 min po 1 min ale wciąż mam szyjkę. Jak mnie badają to wyje z bólu jak mam skurcz to wyje z bólu- nie mam wciąż znieczulenia przez te szyjkę. O 17stej pow ze będzie cesarka bo ta moja szyjka kamienna ale wciąż czekam bo maja nadzieje ze coś się ruszy...

Ja jestem wrakiem człowiekiem, opieka przemiła ale co z tego jak ja nie daje radę. Chodzę pod prysznic, chodzę po pokoju, skacze na piłce...
Tragedia
Kuźwa że też nie chce ruszyć... U mnie za to spiny się zaczynają i to fest śluz z krwią chyba coś rusza... Ciężka noc

reklama
Ja staram sie wierzyc, ze to wiszenie na piersi caly dzien jest czasowe, bo dzisiaj autentycznie musialam wybierac czy myje zeby czy jem kanapke...jak spal po 3 h (a tak bylo jeszcze 3 dni temu) to inaczej bylo- ibiady robilam i ciasto nawet upieklam

Przejdzie. Tez miałam takie dni. Ciągnęło się i ciągnęło. Teraz przy piersi może 10-15 min potem się przytulamy chwile i do łóżeczka. Siedzę obok pokazuje książeczki zabawki. Jak widzę ze zmęczony to przykrywam i zasypia. Na godz tylko bo je co dwie. Ale dobre i to

Do góry