U mnie też nie było w sumie za to jak już to poszło w 1.4hChciałabym.
Wylądowałam na patologii ciąży, jeszcze na dodatek w Gdyni a nie u nas w mieście, bo u nas nie było miejsca... Wody sączą mi się na całego, a gbs dodatni. Już wczoraj zaczęły, ale nie wiedziałam czy to czasami nie mocz. Dzisiaj od rana skrzepy krwi i leje się ze mnie... Jak samo się nie rozkręci to będą wywoływać... Mam rozwarcie, niby coś tam się zmienia ale skurczy nie ma...
reklama
Mam w planach zakup tychże książek.Link do: 26. Odżywianie w czasie karmienia piersią.
Link do: Dieta mamy karmiącej piersią jedz co chcesz – obalamy mity
Link do: Suche suchary, mokra woda, dieta, reżim i niewygoda. Wytrwaj i karm kobieto! „Dieta” w czasie karmienia piersią.Niechcący zacytowałam, nie wiem jak usunąć.Zauważyłaś jaka ta książka robi robotę?
KINDERBUENO jeszcze nie urodzila?
My dotlenieni, mam nadzieje, że młody padnie w końcu [emoji14] na razie się gapi na książeczkę kontrastowa, więc w sumie też nieźleZobacz załącznik 901664Zobacz załącznik 901665Zobacz załącznik 901666Zobacz załącznik 901668
Co do tej książki Magdy nie czytałam i nie mam w planach ale ślepa nie jestem i fajnie że tak pomaga szczególnie pierworódką
Adell1994
Fanka BB :)
Oj umeczysz się bidulko , ale ten ból ma cel . już niedługo poznasz swojego syna i zapomnisz o tym że to aż tak bolało .Nie urodziłam jeszcze...
Szybki update : od 9 mam oksy, o 12:00 przebity pęcherz. Skurcze od 14 co 2 min po 1 min ale wciąż mam szyjkę. Jak mnie badają to wyje z bólu jak mam skurcz to wyje z bólu- nie mam wciąż znieczulenia przez te szyjkę. O 17stej pow ze będzie cesarka bo ta moja szyjka kamienna ale wciąż czekam bo maja nadzieje ze coś się ruszy...
Ja jestem wrakiem człowiekiem, opieka przemiła ale co z tego jak ja nie daje radę. Chodzę pod prysznic, chodzę po pokoju, skacze na piłce...
Tragedia
Trzymam za Ciebie kciuki .
Sprawdzałaś mu napięcie? Czy on taki silny? Miki podnosi wysoko ale robi dzięcioła... i staram się żeby nie unosił...Wczoraj skończył 4 tygodnie
U Nas te 15+ też zbyt duże.My mamy 14-15
D
Deleted member 178444
Gość
Mam znajomego fizjo. Napięcie mięśniowe w granicach normy, czyli zwyczajnie silny chłopSprawdzałaś mu napięcie? Czy on taki silny? Miki podnosi wysoko ale robi dzięcioła... i staram się żeby nie unosił...
W życiu nie zostawiam wózku. Zawsze młodego targam na ramieniu do szkoły po Bartka.Starania super zdjęcia twoja córka chodzi do przedszkola? Zastanawiam się jak będę prowadzić córkę lub odbierać to czy z nim wchodzić do tego przedszkola czy zostawić go w wózku na zewnątrz.... tylko żeby mi go ktoś nie ukradł jakoś nie mam siły , pocę się, słabo mi, kręgosłup mnie boli. Nie mogę przyzwyczaić się że nie mam już ciazowego brzucha. Chyba morfologię zrobię i żelazo.... tsh za 3tyg. Kindeerbueno co u ciebie??
U mnie z cynkiem nie działało. Bepanthen pomógł.Nam się odparzyła ale nie od tego a od częstotliwości kup bo od dwóch dni jest taka czerwona i od dwóch dni sra co 30 minut. Lekarka kazała coś z cynkiem. Ale chowałam tak wszystkich i odparzeń nie miewaliśmy...
Trzymam kciuki, żeby samo się rozkręciło [emoji110]Chciałabym.
Wylądowałam na patologii ciąży, jeszcze na dodatek w Gdyni a nie u nas w mieście, bo u nas nie było miejsca... Wody sączą mi się na całego, a gbs dodatni. Już wczoraj zaczęły, ale nie wiedziałam czy to czasami nie mocz. Dzisiaj od rana skrzepy krwi i leje się ze mnie... Jak samo się nie rozkręci to będą wywoływać... Mam rozwarcie, niby coś tam się zmienia ale skurczy nie ma...
Mam nadzieję, że się udało SN i już tulisz Tytusa [emoji110]Nie urodziłam jeszcze...
Szybki update : od 9 mam oksy, o 12:00 przebity pęcherz. Skurcze od 14 co 2 min po 1 min ale wciąż mam szyjkę. Jak mnie badają to wyje z bólu jak mam skurcz to wyje z bólu- nie mam wciąż znieczulenia przez te szyjkę. O 17stej pow ze będzie cesarka bo ta moja szyjka kamienna ale wciąż czekam bo maja nadzieje ze coś się ruszy...
Ja jestem wrakiem człowiekiem, opieka przemiła ale co z tego jak ja nie daje radę. Chodzę pod prysznic, chodzę po pokoju, skacze na piłce...
Tragedia
Czasowe. U nas też tak było. Za parę dni wszystko wróci do normy [emoji106]Ja staram sie wierzyc, ze to wiszenie na piersi caly dzien jest czasowe, bo dzisiaj autentycznie musialam wybierac czy myje zeby czy jem kanapke...jak spal po 3 h (a tak bylo jeszcze 3 dni temu) to inaczej bylo- ibiady robilam i ciasto nawet upieklam
reklama
Wygląda jakbyś kaczki na wodzie puszczała - ot spostrzeżenie mnie naszło może być jako komplement na pewno nie krytyka.Umeczysz się, biedna oby w końcu poszło!
A to ja prawie miesiąc po porodzie. Jak widać - brzuszek jest. A na drugim zdjęciu coś, co ma Was pocieszyć, że i tak macie się super Zobacz załącznik 901721Zobacz załącznik 901722