reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A może to w ogole nie brzuch?

Według trzech lekarzy i położnej i dwóch pielęgniarek wyglada typowo na brzuch. Zreszta ze starsza tez przechodziłam tylko łagodniej. Robiłam badania podstawowe. Wszystko ok. Zreszta w te gorszemomenty ma wzdety i po masażu jak mu przejdą gazy itd to jest spokojniejszy. Ale niedługo

reklama
Według trzech lekarzy i położnej i dwóch pielęgniarek wyglada typowo na brzuch. Zreszta ze starsza tez przechodziłam tylko łagodniej. Robiłam badania podstawowe. Wszystko ok. Zreszta w te gorszemomenty ma wzdety i po masażu jak mu przejdą gazy itd to jest spokojniejszy. Ale niedługo
To jeszcze jest opcja pod tytułem "on po prostu tak ma". Wiem, że lipna ta opcja, ale tak się zdarza niestety :/

mam pytanie - moze głupie.... czy jak robicie tarte z jabkiem to smaruje sie to blachę? czy papier? ale to już nie będzie tych falowan... A mize macie jakiś fajny sprawdzony przepis na tarte z owockiem??

Przysnelam na 20 minut, to oczywiście przyśniło mi się, że byłam u babci Liwki i pytałam o Kasie. A ona mi, że od śmierci Liwki Kasia leży i z nią rozmawia, jakby była obok. I ja oczywiście wtedy weszłam do pokoju, gdzie leżała Kasia i zobaczyłam obok niej Liwke. I wtedy się obudziłam, ale jeszcze przez chwilę nie umiałam się ruszyć (paraliz senny, znacie ten motyw?)
Moja podświadomość mnie nienawidzi.
Tak miałam już paraliż senny dziwne uczucie, sen bardzo przeżywający [emoji22] przeżywasz śmierć Liwki dlatego takie sny , jak mój tato zmarł to dni i mi się codziennie i to tak strasznie [emoji85]

reklama
Dzięki wiciowamama chętnie bym skorzystała ;) bardzo ładne zdjęcie, i mąż i córka fotogieniczni ;) starania być może i racja że nie prawidłowo ssie, ja przez nakładki na razie karmię, sutka mu ciężko uchwycić , mój cycek większy niż jego głowa i trudno mi sobie poradzić , niewyobrazam sobie karmić go w miejscu publicznym swoim wielkim cycem , krępuje się :/ i mało wygodnie by było. no i tak samo np. W gościach, każdy by się gapił zaraz. Nie wiem czy wy też tak macie?

Do góry