Nie ani z aplikacji ile jak i gdzie karmię.Nie no kumam o co chodzi Tobie Aniu tylko mi chodzi czy któraś może korzysta z czego takiego bądź podobnego lub może sama prowadzi taki dziennik.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ani z aplikacji ile jak i gdzie karmię.Nie no kumam o co chodzi Tobie Aniu tylko mi chodzi czy któraś może korzysta z czego takiego bądź podobnego lub może sama prowadzi taki dziennik.
Batman jest bomba. Niebieski mam na 56.Ja mam zwykły niebieski na 62 to powinien być akurat
Widziałam też Batmana
Mi wyszło za ten właśnie 26 czy 29 zł. Żal było nie brać a tygrys taki @oluchapoducha@oluchapoducha
Ja mam taki:
Zobacz załącznik 901022
Kupowałam na jakiejś promocji. Był za 45 zł i jeszcze minus 20%
Tak. raz na rok czy dwa lata migrena mnie dopada... powoli juz mija...A pijesz dużo?
Też taki mamMi wyszło za ten właśnie 26 czy 29 zł. Żal było nie brać a tygrys taki @oluchapoducha
Zobacz załącznik 901027
Niby tak, bo bodziaki i pajace duze, ale tygrys powoli robi sie za maly dla Leona50 ale ona jest wielka. Jak 56 a nawet 62
Co drugi dzień, chyba, że coś nagłego sie zdarzy.Cześć dziewczyny mam pytanie jak często kąpiecie swoje maluchy ? Jakaś rutyna jest u was wprowadzona
@KatarzynaCarmen to kwestia indywidualna, możesz codziennie, co drugi dzień, jak uważasz, ja swoich synów kąpałam codziennie i Julkę też będę bo ja uwielbiam zapach noworodka po kąpieli, taki dziwny mam fetysz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Cześć dziewczyny mam pytanie jak często kąpiecie swoje maluchy ? Jakaś rutyna jest u was wprowadzona