No niestety w kwietniu pykło mi 4 z przodu ...Też nie dałabym jej 40, w życiu!
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
@Mati78 to tylko liczba ważne jest to na ile lat się czujesz [emoji5]No niestety w kwietniu pykło mi 4 z przodu ...
Chloe.Chloe
Mysle, ze jeden bedzie musial mi wystarczyc . Nastepny kupie juz z innym zwierzem lub bez (moj maz jest anty-zwierzowy jesli chodzi o kombinezony dla Malego )Tygrysy nadal są w promocji
KINDERBUENOO88
Mysle, ze jeden bedzie musial mi wystarczyc . Nastepny kupie juz z innym zwierzem lub bez (moj maz jest anty-zwierzowy jesli chodzi o kombinezony dla Malego )
Ja mam zwykły niebieski na 62 to powinien być akurat
Widziałam też Batmana
KINDERBUENOO88
No niestety w kwietniu pykło mi 4 z przodu ...
Ja mogę mieć 40 jak tylko będę wyglądała tak jak Ty
KINDERBUENOO88
Załączniki
Chloe.Chloe
To ulubiony wzor mojej siostry i siostrzenicyJa mam zwykły niebieski na 62 to powinien być akurat
Widziałam też Batmana
Chloe.Chloe
Zaluje, ze nie kupilam. Teraz sa podobne tylko kolor inny i nie ma promocji@oluchapoducha
Ja mam taki:
Zobacz załącznik 901022
Kupowałam na jakiejś promocji. Był za 45 zł i jeszcze minus 20%
Adell1994
Nie wyglądasz na 40To fotki z wakacji przed ciąża teraz fotek nie robię bo masakra wyglądam jak przez okno ryczaca czterdziecha
Ja też nie i szczerze nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje . Nie chciałoby mi się w nocy tego uzupełniać a nad ranem pewnie bym nie pamiętała co trzeba wpisać .Ja nie, nie widzę powodu, żeby tak utrudniac sobie zycie
reklama
50 ale ona jest wielka. Jak 56 a nawet 62Super rosnie i okreslenie kurczaczek juz niedlugo nie nedzie pasowac.
U mnie dzisiaj tez wielki dzien: pierwsze.ciuchy zaczynaja byc za male a w tygrysa na 50 ledwie dzisiaj wcisnelam . Jeszcze dwa spacery i bedzie za maly
@GoJ jaki masz rozmiar tygrysa? Ja zaluje, ze kupilam 50 trzeba bylo chociaz 56 wziac...