Mimi93
Fanka BB :)
Myślę żebyś najpierw zrobiła beta hcg, później zadzwon do ginekologa, mój mi tak kazał.Ja to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę żebyś najpierw zrobiła beta hcg, później zadzwon do ginekologa, mój mi tak kazał.Ja to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
To myślę, że troszkę za wcześnie, tylko byś się stresu najadła. Poczekaj do 7 t.c.Według moich obliczen wychodzi 5-6 tydz
Często kłuję?
Moim zdaniem zarodek jeszcze zdecydowanie za mały na akcje serca. Trzeba cierpliwie czekać5t6d zarodek 1,7mm, pecherzyk 9,9mm
No nie wyglada to dobrze..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
13 stycznia 32dc było 821,70Jaka miałaś ostatnio i kiedy to było?
Ja właśnie czekam na wyniki badań. Morfologia już jest - trochę rozjechana, ale w ciąży to chyba normalne. No i nie mam HIV
Może uda Ci się odnaleźć moja wypowiedź z moich wizyt. Teraz już mądrzejsza bym zdecydowanie poczekala tak 3tygodnie po spodziewanej miesiaczceJa to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
Trzeba policzyć ile minęło godzin, później sprawdzić norme, z moją matematyka ciężko.. Któraś pomoże koleżance?13 stycznia 32dc było 821,70
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo dobry przyrost! Jest nadzieja!13 stycznia 32dc było 821,70
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak właśnie myślę aby poczekać. Jutro powtorze test. A to wczorajszyMoże uda Ci się odnaleźć moja wypowiedź z moich wizyt. Teraz już mądrzejsza bym zdecydowanie poczekala tak 3tygodnie po spodziewanej miesiaczce
Ja też mam raz na jakiś czas, nie piecze, bardziej ciągnie. Mam w środku, w macicy.Raz na jakis czas takie pieczenie ciągniecie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom