reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A wiec u mnie tak: jest zarodek, brak przeplywu krwi, brak akcji serca, zagrozenie poronieniem..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosia, ale to chyba nie oznacza ostatecznego?
Które urodzinki? :)
18±... [emoji23][emoji16]

32 [emoji126]

3jgxugpjji86cg4t.png

Gosiu u mnie w tym dniu ciąży jeszcze w ogóle nie było zarodka, spokojnie! Na serduszko jest czas, dopóki zarodek nie ma 6 mm. Na razie nic nie jest przesadzone, postaraj się myśleć pozytywnie. Na pewno zleca Ci badanie beta HCG, dadzą luteinę i zaprosza za tydzień do kontroli. Tylko spokój Cię uratuje, a ja trzymam mocno kciuki, żeby fasolka rosła jak na drożdżach!

Piszecie tak o obiedzie a mnie tu aż skręca i z głodu i strachu... siedzę właśnie w poczekalni u gin. Miałam wejść o 14 a jest 1,5 h opóźnienia [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry