Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka miałaś ostatnio i kiedy to było?Moja beta 18165
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie! Kciuki zaciśnięte &Piszecie tak o obiedzie a mnie tu aż skręca i z głodu i strachu... siedzę właśnie w poczekalni u gin. Miałam wejść o 14 a jest 1,5 h opóźnienia [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Często kłuję?Jeśli kłuje mnie z jeden strony tylko brzuch czy to coś poważnego ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A który to.c.?Ja to tak się zastanawaim czy iść juz do gin czy poczekać...hmm jak myslicie ?
Zgadzam się z Tobą ja też już miałam kilka razy plamienie i nie zamierzam iść z tego powodu na IP. Z resztą wiele razy już tutaj pisalysmy że na tym etapie nic nie pomoże i co ma być to będzie. ALe każda robi jak uważaKażdy robi jak uważa. Jeśli ja będę miała plemienie w czasie spodziewanej miesiączki np to nie będę biegla na ip tylko poczekam na swoją kolej i zapisze się do swojego lekarza.
Według moich obliczen wychodzi 5-6 tydzA który to.c.?