AgulaK82
Fanka BB :)
Oj tak a ich brak [emoji30][emoji6]Czekamy na te skurcze jak na zbawienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak a ich brak [emoji30][emoji6]Czekamy na te skurcze jak na zbawienie
Biedna się umeczysz , daje wam nieźle popalić widzę . Za to na zdjęciach anioł nie dziecko . A faktycznie wygląda jakby miał już ze 3 miesiąceNie nadrobię Was, nie ma szans. Trzymam kciuki, za wszystkie, które zabierają się za rodzenie! Mój syn to hajnid pierwsza klasa, wszyscy wymiekamy. Córka dzielnie znosi serenady brata, ale dziś już sama powiedziała, że jest tym zmęczona. Uhhh
Młody sypia tylko na mnie i tylko jak jest już wykończony. Kocham go nad życie, ale oddalabym teraz wiele za możliwość przespania chociaż 2 godzin ciągiem...
I jeszcze bezczelnie rosnie tak szybko, że już w niczym nie przypomina noworodka, a przecież nim jest! Buuu. Ojojojajcie mnie! Zobacz załącznik 900574
Dawaj linka czy cusia. Ja znalazłam kilka miśków DO 100zł bo te po 300 to chyba z pozłacanym zadkiem.Ja mam żyrafke z Fisher Price. 50 Zeta z przesyłką i są trzy różne szumy plus kołysanki.
To żeś się wstrzeliła z tym komentarzem. Przyjechalam do mamy przed chwilą i weszłam na wagę (bo w domu nie mam) i się popłakałam. Od porodu nie schudłam nawet pół kilo. Mało jem, karmie cyckiem i nic :/ pewnie znowu ta cholerną tarczyca i io. Mam dość swojego organizmu.Kobiety co Wy chcecie od swoich ciał na kilka dni, tygodni a czasami miesięcy po porodzie? Wasze-nasze ciała przeszły rewolucję nie mniej porównywalną do zagłady ziemi i teraz te ziemie są dla każdej z nas różne, jedne zregenerują się szybko inne wolnej a jeszcze inne już nie wrócą do swojego stanu bo czasami skutki są nieodwracalne. Wiecej akceptacji w swoje ciało.
A ja po kolejnym KTG które oczywiście było dobre ale nawet zapisał mi się jeden malutki skurczybyk na samym środku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 900618
Dawaj linka czy cusia. Ja znalazłam kilka miśków DO 100zł bo te po 300 to chyba z pozłacanym zadkiem.
Może wystrzeliłam ale i tu proszę bez urazy drażnią mnie takie wasze stękania, byście chciały zaraz wyglądać jak modelki ale tak się nie da. Dajcie sobie czas....To żeś się wstrzeliła z tym komentarzem. Przyjechalam do mamy przed chwilą i weszłam na wagę (bo w domu nie mam) i się popłakałam. Od porodu nie schudłam nawet pół kilo. Mało jem, karmie cyckiem i nic :/ pewnie znowu ta cholerną tarczyca i io. Mam dość swojego organizmu.
Aż zaglądnęłam na swoje bo Twoje faktycznie mega nabrzmiałe, może to znak że już przygotowują się do produkcji mleczka dla maleństwa, ja takie żyły mam na brzuchu...W ogóle moje cycki dziś jakby mnie trzasnął piorun...
Na zdjęciu aż tak nie widać, ale w realu masakra
Zobacz załącznik 900626
Na moim znowu żadne szumy nie robią najmniejszego wrażenia . Uspokoi się na 3 minuty i to byłoby na tyleDawaj linka czy cusia. Ja znalazłam kilka miśków DO 100zł bo te po 300 to chyba z pozłacanym zadkiem.