reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja bylam dzisiaj u lekarza w mojej najblizszej przychodni- zdjal mi stripy z tej rozkwaszonej czesci rany i powiedzial, ze wszystko jest ok, rana dobrze sie goi, to miejsce "rozwarstwione" tez. Kazal mi lykac zurawit na pieczenie w cewce moczowej. Zarowno polozna (nie moja tylko inna), jak i on okazali sie bardzo sympatyczni :).

Ostatnia edycja:
reklama
Już testowana. Bardzo wygodna. Ręce odpoczywają, mięciutka w dotyku. Mam jaśki, ale to nie to samo. Ona jest trochę twardsza niż zwykłe poduszki i dlatego lepsza.Wszystkie kolory są tak ładne, że ciężko na jeden się zdecydować [emoji23] a znając mojego Przemka to mi ukradnie tę Kurę w końcu do spania [emoji23]
To chyba rzeczywiscie kupie :), chociaz tania nie jest i chcialabym cos, co sie sprawdzi. Ja mam poduszke "węża", ale jak wstaje, zeby odlozyc dziecko, to placze mi sie pod nogami, spada na podloge etc.

U nas okno otwarte na sali,.ale drzwi zamykam, zeby nie robic przeciągu juz. Ostatni dzien upalow, jutro juz jesień.
Szpital w sumie megs pro kp, nikomu kto karmi nie wciskaja butelki, smoka. Nikogo nie strasza spadkiem wagi bo norma jest.
Ciagle polozne przychodzą i pytaja, jak idzie karmienie, czy pomoc. I pediatra bardzo zdrowe podejscie ma.
A i nie mowilam,,ze urodziłam akurat w dyżur swojej prowadzacej (niektore za płacą kase za porod z lekarzem wybranym, a mi sie trafilo hehe) wiec byla przy porodzie te cale 15 min na partych i potem mnie zszyla. I teraz wszystkim sie chwali swoja pacjentka z mega akcja porodowa [emoji5]
I mnie też okno otwarte, drzwi zamknięte, a malutka w samych bodach na długi rękaw. I najlepsze przychodzi dziś położna zbadać słuch, wchodzi do sali i mówi "ooo w końcu normalna sala, nie przegrzana i maluszek też normalnie ubrany, a nie jak w innych salach gorąco i dzieciaczki poubierane w kilka warstw i przykryte jeszcze kocykami".

Mózg mnie nawala mimo prochów jezu normalnie mam dość. Młody też dziś cycaty pewnie po tych posranych szpitalach...
Wczoraj jak mu krew bralu biedny tak krzyczał... aż się poryczałam...
No ja też płakałam jak mojej z pięty pobieramy krew do badania ,GoJ A Ciebie często głowa boli zauważyłam, jakiś konkretny powód niskie ciśnienie masz ?

reklama
Do góry