reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam z rana.
Mąż pojechał zarejestrować Klaudię bo dostaliśmy zaproszenie na Dzisiaj na 9.15, D do szkoły zaprowadził. Jesteśmy same:)

StarAnia podpowiedź proszę, bo mam problem z 1 piersią- ta większa. Jakby ciągle był w niej nawał.. ciepła i twarda od zewnętrznej strony jakby od pachy- pleców. Nawet po karmieniu. Druga ok. Jak sobie pomoc?

Dziewczyny czy wasze maluszki na piersi tez.czasem sie tak denerwuja jak pija i ciagna.za sutki. Mala od dwoch dni w nocy (to jest 12 dzien karmienia) sie strasznie wkurza i walczy piersi mam miekkie bo b czesto pije..czy to mozliwe zeby byl juz okres stabilizacji laktacji...kurcze mam wrazenie ze sie nie.najada;(

Jeszcze troszkę leci ale bardzo malutko, i chciałam zaznaczyć że ja od początku nie karmiłam piersią
Dzięki ja jednak też nie karmie i w sumie bardzo dobra decyzja u mnie bo widzę co się w domu dzieje nie ogarnęłabyn tematu tylko że w szpitalu dali mi trzy tabletki na zbicie ale chciałbym ich już nie brać narazie nic nie boli nic nie leci od wczoraj bez tabletki zobaczymy

Dziewczyny co na opuchnięte stopy po cesarce??? Pierwszy raz tak mam! Biorę heparyne, mam antybiotyk na gronkowca, kurde aż się boję że jakiś zator się zrobi...
Ja też tak miałam, samo zeszło ale za to teraz mam nogi jak z waty jak leżę wieczorem i nad ranem to tak jakbym miała sparaliżowane ... Ale to pewnie przez to że całą ciążę leżałam .. teraz przydałoby mi się jakieś Spa ;)

reklama
Ja też tak miałam, samo zeszło ale za to teraz mam nogi jak z waty jak leżę wieczorem i nad ranem to tak jakbym miała sparaliżowane ... Ale to pewnie przez to że całą ciążę leżałam .. teraz przydałoby mi się jakieś Spa ;)
Ja tez mialam spuchniete nogi i twarz- przeszlo po paru dniach, jak troche odpoczelam. Zalecane jest tez dobre nawodnienie organizmu.

Ostatnia edycja:
Do góry