Dobre. Dobre... trzymają się Ciebie żartySuper wieści.. wyśpij sie
reklama
A przed ciążą jak było u Ciebie z ciśnieniem?Moje cisnienie dalej w granicach 140/90
Ale jak była pokoje między cisnienie to na jej rteciowym było 140/75 więc nie wiem , któremu mam ufać
Tak już piersi się unormowaly nie mam pokarmu i już są miękkie [emoji106]
To taki doradca laktacyjny "żeby się nazywało że jest" nie wiem po huk takie cuś to już część pielęgniarek w tej kwestii jest bardziej doświadczona i pomocna...@AgulaK82 no powiem szczerze, ze gdyby nie cholerny hemoroid ktory mi wyszedl po, to czuje sie na prawde super[emoji5] a przez tego dziada jeszcze maly problem mam z siedzeniem
@martabunia personel medyczny w szpitalu powinien byc chyba wymieniany systematycznie na nowy. Teraz jak mialam kryzys w 2 dobie w szpitalu i maly od 2-7 wyl bo nie mialam pokarmu, byla u mnie dumnie brzmiaca doradczyni laktacyjna, zaproponowala mieszanke, wiec grzecznie podziekowalam. Przyszla i drugi raz, powiedzialam ze jeszcze sprobuje z piersia. O 7 jak juz oboje mielismy dosc poszlam do niej zrezygnowana i poprosilam o butle, ta sie zasmiala i mowi „nastepna co myslala ze sie uda, teraz to ja koncze zmiane wiec se pani poradzi sama” dala mi butelke i poszla [emoji23]
A mój się tuczy jak prosie na schabowe ale niech nabiera masy bo jak zacznie świat ogarniać to cyc będzie "przykrym obowiązkiem"3125 teraz byle nie przesadzic w druga strone i go nie utuczyc jak gesiora [emoji1]
Dzieki [emoji8]
@KINDERBUENOO88. jak tam samopoczucie? Gotowa do walki?
18grudzien
Fanka BB :)
O już są dwie przynajmniej raźniejŚciskam.
KINDERBUENOO88
@KINDERBUENOO88. jak tam samopoczucie? Gotowa do walki?
Jedziemy.. oczywiście nie zdążymy na 8...
Jeszcze na spacerze pies złamał pazura
Na szczęście nie piszczał tylko krwawił, ale na szybko rozkładaliśmy koce po domu by nie okrwawil wszystkiego
18grudzien
Napisze mi jak pozbylas się mleka?Moje cisnienie dalej w granicach 140/90
Ale jak była pokoje między cisnienie to na jej rteciowym było 140/75 więc nie wiem , któremu mam ufać
Tak już piersi się unormowaly nie mam pokarmu i już są miękkie [emoji106]
RooibosGirl
@KINDERBUENOO88 powodzenia dzisiaj!
Mnie drugi dzien z rzędu tak glowa boli, że do niczego się nie nadaję i czytam Was, ale nie mam siły na pisanie.
GoJ, jak dobrze, że z kurczaczkiem wszystko jest ok Szkoda tylko, ze ta wizyta w szpitalu nie mogla odbyc sie normalnie tylko zawsze musza byc jakies cyrki.
Mnie drugi dzien z rzędu tak glowa boli, że do niczego się nie nadaję i czytam Was, ale nie mam siły na pisanie.
GoJ, jak dobrze, że z kurczaczkiem wszystko jest ok Szkoda tylko, ze ta wizyta w szpitalu nie mogla odbyc sie normalnie tylko zawsze musza byc jakies cyrki.
reklama
No tak jak się człowiek spieszy i stresuje to zawsze coś...Jedziemy.. oczywiście nie zdążymy na 8...
Jeszcze na spacerze pies złamał pazura
Na szczęście nie piszczał tylko krwawił, ale na szybko rozkładaliśmy koce po domu by nie okrwawil wszystkiego