reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@KINDERBUENOO88 powodzenia dzisiaj!

Mnie drugi dzien z rzędu tak glowa boli, że do niczego się nie nadaję i czytam Was, ale nie mam siły na pisanie.

GoJ, jak dobrze, że z kurczaczkiem wszystko jest ok :) Szkoda tylko, ze ta wizyta w szpitalu nie mogla odbyc sie normalnie tylko zawsze musza byc jakies cyrki.
Jak to w szpitalach jak szybko przyjmują to nic nie robią i odwrotnie ;) Polska Rzeczywistość żenująca....

reklama
IDziewczyny,
potrzebuje kupić nowy laktator. Stary mialam ręczny z aventu. I teraz zastanawiam sie czy isc w elektryczny czy nadal w ręczny. Ja karmię głównie mlekiem odciąganym, przystawiam małą ale nawet przez nakładki ciężko idzie takie mam sutki aczkolwiek jest juz duzo lepiej. Jednorazowo odciągam 60 ml w 15 minut. Resztę mala dojada z piersi. Zastanawiam sie czy laktatro elektryczny mocniej pobudzi laktację? Ktoś coś?:) i jeśli elektryczny to co polecacie? Myslalam o medeli.:happy:
Ps. Gratulacje fla Wszystkich nowych Mam :)
Kinderbueno powodzenia :)

KINDERBUENOO88 powodzenia

Cieszę się że jestem w domu dość że musiałam widzieć na śmierć jednego z bliźniakow to błąd wychodziłem na moją sale wjechała babka po cesrace gdzie jej dziecko urodziło się dość wcześnie bo z masą 890g nie znam dokładnie szczegółow ale widziałam że chcą być sami na sali, ogólnie jak się patrzy na nas na kobiety po porodzie czy cc czy naturalnym to takie to smutne bo każda wygląda jakby ja waleczny przejechał Ehhhh cieszę się że mam z głowy i zapowiadam koniec dzieci i porodow....

Nocka kiepska rana ciągnie dziś teściowa załatwi mi ketonal mąż baaaardzo pomaga we wszystkim! Zanim się z łóżka zwleke to młody już drze jape na całą chatę muszę szybko dojść do siebie bo inaczej ta niemoc mnie zabije bo chęci mam ale sił brak!!! Do tego ten katar duszę się mam zapchane dziurki, śluzówki,....

Jak się wszystko unormuje to zajze narazie to u mnie czysty burdel i armagedon

@b_dob Ja mam laktator reczny z canpolu, ale uzywam go w sumie tylko jak mam juz tak obrzmialego cycka, ze mlody ma problem go chwycic. Jak dla mnie jest spoko, ale nie wiem jak by sie sprawdzil pod katem takiego duzego sciagania pokarmu

A to moja najedzona, szczesliwa zabcia [emoji196]
BD1AE83D-CF28-4095-9DFA-6A3C55587CC9.jpg

Załączniki

• BD1AE83D-CF28-4095-9DFA-6A3C55587CC9.jpg
    BD1AE83D-CF28-4095-9DFA-6A3C55587CC9.jpg
    515,1 KB · Wyświetleń: 481
@b_dob Ja mam laktator reczny z canpolu, ale uzywam go w sumie tylko jak mam juz tak obrzmialego cycka, ze mlody ma problem go chwycic. Jak dla mnie jest spoko, ale nie wiem jak by sie sprawdzil pod katem takiego duzego sciagania pokarmu

A to moja najedzona, szczesliwa zabcia [emoji196]
Zobacz załącznik 900145
Jejku cudowna żabcia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

A ja sobie poleże do porodu ale na tę chwilę nic nie będą robić...więc tylko leżeć i czekać [emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

Mają wywoływać odrazu.
Bo ja mam termin na 26.09 a musza rozwiązać szybciej wiec myśle nie będą czekać, zwłaszcza ze u mnie i tak nic się nie dzieje.
Jak mi wyznaczali termin to lekarz mówił, że do soboty mam urodzić... także obstawiam, że zadziałają tak by tego dokonać :)
To trzymam kciuki za dzisiaj ;) dawaj znać jak tam sytuacja :)

reklama
Do góry