KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
W końcu jest mała Bunia
Chyba najbardziej wyczekane dziecko z forum
Gratulacje [emoji324][emoji324][emoji324]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważne, że już jesteście razem. Takie maleństwo wynagradza każdy ból. Szybkiego powrotu do siebie [emoji8]Rodziłam ze swoich skurczów . Miałam mocne bóle.krzyzowe. doszłam chyba do 7 cm. I mała nie chciała wbić się w kanał rodny. Odeszły zielone wody. Zrobili mi cesarkę. Ale musiałam dostać troszkę oksytocyny przed CC. Masakra. Gdyby mała.byla niżej to świetnie bym dała radę. Ale jestem bardzo szczęśliwa. W sumie wszystko 13 h trwało.
Poród.masakryczny. ale.wiem ,że zrobię to kolejny raz . [emoji7]
Od 9:00 liczysz 10 ruchów. Zaznaczasz kwadracik z godziną, w której wystąpił 10. ruch. I do dnia następnego czekasz do 9:00 i od nowaNo to dostałam zadanie a mimo objaśnienia obok i tak nie kumam [emoji15] tempa jestem jak bum cyk cyk [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 899655
Matka moja ma urlop...Mój miał tachykardie na ktg przez to, że mega się wiercił. Przez to powtarzane następnego dnia, tam znów jeden spadek tętna. Kolejne ktg po pół godziny ok, wieczorem w szpitalu ok. Dwa dni później sam postanowił wyleźć, a raczej wody postanowiły odejść i całe szczęście, bo bym osiwiała i na ktg miałam jeździć co dwa dni. Przy porodzie to był Total kosmos z tętnem, więc dobrze, że wyszedł dwa tygodnie przed terminem.
A Ty dobrze, że jesteś pod kontrolą, skoro coś jest na rzeczy. Daj znać co stwierdzą.
Goj a to pech... A kto z synkami został?
Wkoncu mała już z Tobą
Nareszcie! Jest Gratuluję, Marta!4100 , 57 cm [emoji7] CC
Helenka. Odezwę się później. Zobacz załącznik 899646
Helenka zdecydowanie pobiła rekord jeśli chodzi o czas przychodzenia na świat - kiedy to się zaczęło? Od dawna codziennie wszystko wskazywało na to, że to teraz zaraz jużW końcu jest mała Bunia
Chyba najbardziej wyczekane dziecko z forum
Gratulacje [emoji324][emoji324][emoji324]
Ślicznotka