Gratulacje
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Pieknie i szczuplo, a mnie wczoraj kobietka w rossmanie chciala przepuszczac z powodu ciazy
Było korzystać ja wysyłam mojego i też mi mówi żebym tak spróbowała..
Mama7
Ja też nie. Karmię na leżąco..Nie mam w ogóle nic...
Gratulacje! [emoji7]
U
użytkownik 180176
Gość
Rodziłam ze swoich skurczów . Miałam mocne bóle.krzyzowe. doszłam chyba do 7 cm. I mała nie chciała wbić się w kanał rodny. Odeszły zielone wody. Zrobili mi cesarkę. Ale musiałam dostać troszkę oksytocyny przed CC. Masakra. Gdyby mała.byla niżej to świetnie bym dała radę. Ale jestem bardzo szczęśliwa. W sumie wszystko 13 h trwało.
Poród.masakryczny. ale.wiem ,że zrobię to kolejny raz . [emoji7]
Mama7
Mój m8al 4 lata temu w kajetanachRety goj współczuję ja też zawsze się boję że się zarazi czymś :/ ja czekam na wypis, już dostałam część makulatury, jeszcze mąż po wizycie z córka dzwoni że skierowanie na wycięcie migdałów ma miało którejs dziecko z was wycinane?
Adell1994
Byłaś bardzo dzielnaRodziłam ze swoich skurczów . Miałam mocne bóle.krzyzowe. doszłam chyba do 7 cm. I mała nie chciała wbić się w kanał rodny. Odeszły zielone wody. Zrobili mi cesarkę. Ale musiałam dostać troszkę oksytocyny przed CC. Masakra. Gdyby mała.byla niżej to świetnie bym dała radę. Ale jestem bardzo szczęśliwa. W sumie wszystko 13 h trwało.
Odpoczywaj i ciesz się maleństwem
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się dojść do siebie po cc.
Mama7
Gratulacje
AgulaK82
Dzielna i cierpliwa kobieta z Ciebie Martuś [emoji5][emoji5][emoji5] jeszcze raz serdeczne gratulacje i szybko dochodź do siebie po CC [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Rodziłam ze swoich skurczów . Miałam mocne bóle.krzyzowe. doszłam chyba do 7 cm. I mała nie chciała wbić się w kanał rodny. Odeszły zielone wody. Zrobili mi cesarkę. Ale musiałam dostać troszkę oksytocyny przed CC. Masakra. Gdyby mała.byla niżej to świetnie bym dała radę. Ale jestem bardzo szczęśliwa. W sumie wszystko 13 h trwało.
reklama