reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

USG prawidłowe . Z tego co zrozumiałam. Czekam , czekam i nie wiem co dalej ... [emoji3][emoji3][emoji3]

Czuje się jak wariat. Dziewczyny wam też tak długo schodził ten czop ? Mnie lekarka powiedziała ,że to dobrze. Od zeszłego wtorku codzien jestem mokra, a od 3 dni leje się że.mnie.ten śluz jak podczas @@@@

reklama
USG prawidłowe . Z tego co zrozumiałam. Czekam , czekam i nie wiem co dalej ... [emoji3][emoji3][emoji3]

Czuje się jak wariat. Dziewczyny wam też tak długo schodził ten czop ? Mnie lekarka powiedziała ,że to dobrze. Od zeszłego wtorku codzien jestem mokra, a od 3 dni leje się że.mnie.ten śluz jak podczas @@@@
Jejku kobieto Ty to masz cierpliwość, ja nie mam terminu a już bym chciał by było po [emoji16] Dostałabym kota z tym leżeniem w szpitalu [emoji37]

Hej [emoji4]
My po wizycie patronazowej. Wszystko ok. Młody waży 4370 po kupie, siku i na glodniaka, co daje 890 gramów w 3 tygodnie. Pediatra po podaniu wagi zapytała, czy dziecko karmione sztucznie i na wieść, że nie wyraziła głębokie niedowierzanie [emoji14]
Takze tylko USG bioderek zrobić i wsio [emoji4] zdjęcie w foteliku, bo zrobił głupia mine [emoji14]

@shaggy jasne, że się chustuje! To najlepsza gwarancja tego, że uda Ci się zrobić obiad, czy umyć podłogę [emoji14] dziecko na plecy i heja :D
IMG_20180918_125034.jpg
IMG_20180918_123938.jpg

Załączniki

• IMG_20180918_125034.jpg
    IMG_20180918_125034.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 439
  • IMG_20180918_123938.jpg
    IMG_20180918_123938.jpg
    87 KB · Wyświetleń: 437
A ile spadl z wagi? Jak jest przyrost, to chyba ok.
Moj spadl 250 gr (5%) i nie bylo przyrostu, a nam pozwolili wyjść do domu.

Bylam u internisty, wydluzylam sobie zwolnienie do poniedziałku, jak nie ruszy, to pojde na ta patologie (bedzie 42 tyg skończony). Ale dzis troche skurczy mnie mecza, wiec mam nadzieje, ze sie rozkręci
Bo mój w dniu wypisu miał prawiw 10% spadku ale przyprał od pierwszej doby kilka gram... wiec nas wypuścili.

A ile powinno takie dziecko przybierać ?

Moze zleciec maksymalnie 10% z wagi urodzeniowej, zlecial dokladnie tyle, ale pediatra powiedziala, ze lepiej zebysmy zostali wlasnie z racji tego ze od wczoraj tylko 5g przybral. Ale dzisiaj cycuchy juz pelne takze mysle, ze damy rade! Tylko pieluszka tez sucha, to mnie martwi

reklama
Do góry