Mi się wydaje, że się obniżył [emoji106]Z tym różnie jest, dlatego pytam na czym bardziej się skupić [emoji14]
Ja muszę coś kombinować bo ostatnio była przerwa bo ten podziebiony to nie chciałam go ruszać [emoji14] ale marzy mi się by przed tym piątkiem to minimalnie choć coś ruszyło..
Brzuch mi się chyba obniżył prawda???
Czy tez sobie wkręcam ?
Zobacz załącznik 899222
Mi lekarka mówiła, że Floractin to akurat ma probiotyk w składzie, ale jak już nie będziemy używać kropli albo będą bez tych "dobrych" bakterii to mamy podawać probiotyk.Wow super. U nas 4 tyg i niecały kg. Ale pierwszy tydz nie tyl. A teraz ten brzuszek. Ale i tak położna chwali. My dziś dostaliśmy floractin dodatkowo i odstawiam jednak mleko i jaja ...
Gratulacje!Nie mam sił, koniec dzieci kolejne cesarki nie zniose, Damian 10pkt, 3850g, 58cm, zdrowy silny, czarne włosy, kocham go, później napiszę, źle było na sali ale już mam dziecko i mega przy sobie
Ja prasuję tylko raz te nowe rzeczy po pierwszym praniu. Później już sobie tym głowy nie zawracam i jest ok.Wlasnie sobie wczoraj myslalam, ze przezywalysmy pranie np.rozmiaru 56. Teraz ja codziennie piore cala garderobe + rozek i kilka pieluch materialowych. Wczoraj zasikal spacerowy kombinezinik i przescieradlo w wozku. Potem to trzeba wyprasowac jeszcze - lekka masakra