KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Czy Ci ludzie sie spotykaja w realu czy tylko tworza spolecznosc wirtualna?
Jak bardzo będziesz się nudzić to Cię odwiedzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy Ci ludzie sie spotykaja w realu czy tylko tworza spolecznosc wirtualna?
Spoko... lepiej niż jak bywał w domu bo wtedy ja darłam na niego ryja a oni byli rozbici... Teraz muszą słuchać mnie i nie pyskować mimo że matka hetera to spokojna hetera@GoJ - przykre to bardzo, a jak dzieci sobie z tym radzą? Dużo sił dla Ciebie w tym czasie. Liczę, że się szybko opamięta po terapii szokowej.
No i kurde zmasowany atak matek planujemy chyba nie??Jak bardzo będziesz się nudzić to Cię odwiedzę
Nie no wybuchu nie było... ale ja fizycznie już sprawna to to czym rzygałam wewnętrznie całą ciążę się ulało po...To u Was znów się coś dzieje?
Wydawało mi się, że wszystko doczytałam ale chyba mi umknęło..
No i kurde zmasowany atak matek planujemy chyba nie??
No nie wiem ja przy pierwszym dziecku 3 msc się organizowałamTylko urodzić muszę i będę gotowa
No chyba, że nie będę
Boje się że problem w szpitalu sie zrobi:/@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]
Tylko ze poprzednio rodzilam w bielanskim i nie mialam tych zastrzykow, a Ty teraz mialas tak? Nie wiem o co kaman. Nawet wczesniej nie slyszlam o takiej praktyce. Dopiero dzis mnie uswiadomilyscieNie wiem, moze od wynikow? Moze od praktyki szpitala?
ZapraszamJak bardzo będziesz się nudzić to Cię odwiedzę
Ja nigdy nie miałam CC ale zabiegi w znieczuleniu ogólnym dwa i po obu zastrzyki p. zakrzepowe.Tylko ze poprzednio rodzilam w bielanskim i nie mialam tych zastrzykow, a Ty teraz mialas tak? Nie wiem o co kaman. Nawet wczesniej nie slyszlam o takiej praktyce. Dopiero dzis mnie uswiadomilyscie