reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@GoJ - przykre to bardzo, a jak dzieci sobie z tym radzą? Dużo sił dla Ciebie w tym czasie. Liczę, że się szybko opamięta po terapii szokowej.
Spoko... lepiej niż jak bywał w domu bo wtedy ja darłam na niego ryja a oni byli rozbici... Teraz muszą słuchać mnie i nie pyskować ;) mimo że matka hetera to spokojna hetera :)

@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]
Boje się że problem w szpitalu sie zrobi:/

reklama
Tylko ze poprzednio rodzilam w bielanskim i nie mialam tych zastrzykow, a Ty teraz mialas tak? Nie wiem o co kaman. Nawet wczesniej nie slyszlam o takiej praktyce. Dopiero dzis mnie uswiadomilyscie
Ja nigdy nie miałam CC ale zabiegi w znieczuleniu ogólnym dwa i po obu zastrzyki p. zakrzepowe.
Może to profilaktyka?

Do góry