Miałam w ciąży na pewno 2x robione. Pierwsza wizyta i pod koniec i nie jestem pewna czy w środku też nie było... Tak samo WR.@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Czy Ci ludzie sie spotykaja w realu czy tylko tworza spolecznosc wirtualna?Jasne, że są tematyczne również na FB jest mnóstwo grup tematycznych np Chusty Polska! - jak tam zapytasz, to na pewno skierują Cię gdzie trzeba
18grudzien
U nas w szpitalu HIV jest za darmo i anonimowe, oczywiście obowiązkowe chociaż raz w ciążyJak masz gdzie to sobie zrób, do porodu masz jeszcze trochę czasu
To zależy już tylko od niego i nie chodzi tu o alkohl a o brak wsparcia czy pomocy której oczekuję od partnera. On wie co ma robić i jeśli nie będzie "chodził jak w zegarku" to sorry nie potrzebuję by był z Nami.@GoJ - ciekawość mnie skręca, więc dopytam - na stałe pogoniłaś męża?
Chloe.Chloe
Ja ubieram w cienki kombinezon- mam tez tygrysa , do tego kocyk. Sprawdzam czy mu cieplo i nigdy nie byl spocony.Co do ubierania. Ja Mikołaja ubieram cieplej niż normalnie bym ubierała dziecko bo Miki szybko się wychładza. Np. dziś długie body i spodnie... i skarpetki. Jak wieje to cienka czapka. W wózku mam rożek i kocyk na wrazie gdyby było mu chłodno. Sprawdzam na karku i odpowiednio przykrywam lub odkrywam.
W sumie już nią jesteś potem to będziesz taką PEŁNĄ GĘBĄHello w niedziele
U nas weekend zakupowo-przygotowawczy nadal.
Już chyba mam wszystko, dorobiłam się nawet staników do karmienia jak i woreczków do zamrażania pokarmu (!)
Leciałam po całości w myśl zasady ,, lepiej nosić niż się prosić ". Jeszcze tylko wyparzyć butelki i smoczki. Choć uczucie, że nadal nie gotowe jest we mnie. A już kurczę nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić - No chyba tylko urodzić
Byłam dziś na targach mamaville. Było z tysiące osób i wszystkie w ciazy lub z małymi dziećmi albo i to i to szaleństwo, nawet chłopa wzięłam by mnie sponsorował a ciężko było cokolwiek obejrzeć lub dotknąć. No ale coś tam kupiłam ( w tym dwie czapeczki )
@Chloe.Chloe u nas odkrywanie nowych miejsc kończy się tak samo, może w dwóch nowych knajpkach byliśmy - a tak jeździmy tam gdzie lubimy i co już znamy. Co też ma swoje uroki bo gdzie nie jesteśmy to myśl ,, ooo ostatni raz tu jesteśmy nie będąc rodzicami " i w sumie to tez jest ciekawe.
Wychodzi na to, że dziś ostatnia niedziela moja jako nie matki
Za tydzień powinnam już być matką
18grudzien
I witam się po super rodzinnym dniu!!!! Już normalnie oczy się zamykają w ciągu dnia u mamy drzemki dwie musiałam strzelić bo nocka była nie ptzespana, ja jutro do szpitala wszystko nasyzkowane rano tylko ładowarkę dopakuje i wkoncu zostanę w tyg mamą!!!! Tak długo na to czekałam ehhhhh
Maz ma dwa tyg wolnego tak się wyluzowal że dawno nie widziałam go w takim stanie, dzieci do szkół nasyzkowane,
Jutro się odezwę
Buziaki i miłego wieczoru
Maz ma dwa tyg wolnego tak się wyluzowal że dawno nie widziałam go w takim stanie, dzieci do szkół nasyzkowane,
Jutro się odezwę
Buziaki i miłego wieczoru
To ja mam wtedy co Elton JohnPopieram to moje urodziny
I Martyny Wojciechowskiej tez
reklama
KINDERBUENOO88
To zależy już tylko od niego i nie chodzi tu o alkohl a o brak wsparcia czy pomocy której oczekuję od partnera. On wie co ma robić i jeśli nie będzie "chodził jak w zegarku" to sorry nie potrzebuję by był z Nami.
To u Was znów się coś dzieje?
Wydawało mi się, że wszystko doczytałam ale chyba mi umknęło..