To masakraJa przy poprzednim porodzie jak mialam wywolywany to tez nie moglam od 24:00 nic jesc ani pic. To chodzi raczej o to, ze moze sie skonczyc cc i u mnie tak sie skonczylo o 22:00 nastepnego dnia, a po cc tez nie mozna pic ani jesc, wiec dluuugo bylam bez picia i wspominam to jako traume
reklama
Angelika89
Fanka BB :)
Mi teraz po cc tez pozwolili pic ale po kilku godz i male lyczki, a jesc nic nie moglam w ten dzien, a na drugi dzien kleik i suchary..Po CC normalnie można pić. To jakieś zabobony szpitale jeszcze podtrzymują.. jeść też można, ale niektórym niedobrze jest później.
AgulaK82
@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]Czy badania hiv musze miec? mialam przed ciaza ale w trakcie to nie :/
KINDERBUENOO88
Kinderbueno przemyśl żwirki![]()
Ja w tej ciàży postawiłam na lekarzy a nie na warunki
To jak ja w środę przyjdę na ktg to Ty pewnie z bobasem będziesz do domu wychodzić
KINDERBUENOO88
Hej. Nie rodzę nadal. Dziś ciężki dzień za mną. Czuje się jak bym miała bolesna miesiączkę. Brzuch bardzo ciśnie mi w dół. Jeszcze się obniżył. Mała rozleniwiona . I w sumie cały dzień plamie tym czopem. Wcześniej tylko w nocy to miałam , a dziś cały Boży dzień. Czuje się jak wtedy krew mi uciekała w @@@. Nie wiem co będzie jutro. Kolejna koleżanka urodziła przed terminem .
Biedna, Ty już tydzień w szpitalu prawda ?
Aż mam ochotę przyjechać i wyciągnąć Ci to dziecko
KINDERBUENOO88
@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]
Badanie na HIV to dość istotne badanie. Ja miałam robione dwa razy: na początku i na końcu. Wiadomo, że każdy zakłada ze nie ma bo jest wierny itp a tu wystarczy głupie pójście do kosmetyczki czy fryzjera i można się zarazić. Ja oczywiście nie straszę, ale sama co jakiś czas robię sobie to badanie i czasem jak słucham kobiet o wiedzy o zarażeniu to aż mnie skręca.
Ostatnio czytałam, że w Polsce u kobiet u których wykryto HIV w ciazy - wszystkie porody zakończyły się urodzeniem zdrowego dziecka! To bardzo ważne i istotne jak takie badanie może pomoc
Ja robilam 2 razy, na początku i koncu ciążyBadanie na HIV to dość istotne badanie. Ja miałam robione dwa razy: na początku i na końcu. Wiadomo, że każdy zakłada ze nie ma bo jest wierny itp a tu wystarczy głupie pójście do kosmetyczki czy fryzjera i można się zarazić. Ja oczywiście nie straszę, ale sama co jakiś czas robię sobie to badanie i czasem jak słucham kobiet o wiedzy o zarażeniu to aż mnie skręca.
Ostatnio czytałam, że w Polsce u kobiet u których wykryto HIV w ciazy - wszystkie porody zakończyły się urodzeniem zdrowego dziecka! To bardzo ważne i istotne jak takie badanie może pomoc![]()
AgulaK82
Badanie na HIV to dość istotne badanie. Ja miałam robione dwa razy: na początku i na końcu. Wiadomo, że każdy zakłada ze nie ma bo jest wierny itp a tu wystarczy głupie pójście do kosmetyczki czy fryzjera i można się zarazić. Ja oczywiście nie straszę, ale sama co jakiś czas robię sobie to badanie i czasem jak słucham kobiet o wiedzy o zarażeniu to aż mnie skręca.
Ostatnio czytałam, że w Polsce u kobiet u których wykryto HIV w ciazy - wszystkie porody zakończyły się urodzeniem zdrowego dziecka! To bardzo ważne i istotne jak takie badanie może pomoc![]()
Jejku w sumie to nie wiem co teraz zrobić... Tzn nie obawiam się że mogę być zarażona HIV no ale właśnie dziwi mnie to że lekarz nic mi nie powiedział, nie zasugerował a ja głupia też nie pomyślałam [emoji37]Ja robilam 2 razy, na początku i koncu ciąży
reklama
KINDERBUENOO88
Jejku w sumie to nie wiem co teraz zrobić... Tzn nie obawiam się że mogę być zarażona HIV no ale właśnie dziwi mnie to że lekarz nic mi nie powiedział, nie zasugerował a ja głupia też nie pomyślałam [emoji37]
Jak masz gdzie to sobie zrób, do porodu masz jeszcze trochę czasu