reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Współczuję.ludzie to wstydu nie mają. 3 latka wpuścili? Dziwne bardzo. Ale nagły obrot sprawy.. mialobyc kontrolne ktg a tu takie rzeczy.. a napisz proszę co im się na tym ktg nie spodobało? Kolejny zapis już ok? Co do tego cewnika to masz leżeć czy z tym właśnie lepiej się przemieszczać żeby rozwarcie postępowało szybciej?
Chyba lepiej chodzić, bo macica i dziecko napierają na balonik, a on wtedy rozwiera szyjkę.

Ja przy poprzednim porodzie jak mialam wywolywany to tez nie moglam od 24:00 nic jesc ani pic. To chodzi raczej o to, ze moze sie skonczyc cc i u mnie tak sie skonczylo o 22:00 nastepnego dnia, a po cc tez nie mozna pic ani jesc, wiec dluuugo bylam bez picia i wspominam to jako traume

Ja przy poprzednim porodzie jak mialam wywolywany to tez nie moglam od 24:00 nic jesc ani pic. To chodzi raczej o to, ze moze sie skonczyc cc i u mnie tak sie skonczylo o 22:00 nastepnego dnia, a po cc tez nie mozna pic ani jesc, wiec dluuugo bylam bez picia i wspominam to jako traume
Po CC normalnie można pić. To jakieś zabobony szpitale jeszcze podtrzymują.. jeść też można, ale niektórym niedobrze jest później.

reklama
Hej. Nie rodzę nadal. Dziś ciężki dzień za mną. Czuje się jak bym miała bolesna miesiączkę. Brzuch bardzo ciśnie mi w dół. Jeszcze się obniżył. Mała rozleniwiona . I w sumie cały dzień plamie tym czopem. Wcześniej tylko w nocy to miałam , a dziś cały Boży dzień. Czuje się jak wtedy krew mi uciekała w @@@. Nie wiem co będzie jutro. Kolejna koleżanka urodziła przed terminem .

Do góry