Pewnie w razie gdyby trzebabyło cc w znieczuleniu ogólnym... wtedy 6h przed nie wolno pic i jeśćJak nie możesz jeść i pić?!
reklama
Na Madalińskiego lewatywy się nie praktykuje. Nie że ten tylko W OGÓLE NIE ROBIĄ TEGOJa podczas skurczy nie mialam ochote na jedzenie, bo i tak rzygalam i biegunke mialam, ale picie to spokojnje. Lewatywe mi nawet nie proponowali, tylko czopki, ale podziekowalam.
Za to po porodzie ok 23 byłam taka glodna, ze nawet podwojna porcja kolacji nie pomogla (2 razy wiecej kawałków chleba ☺). Teraz musze do walizki zapakować cos na ząb
oluchapoducha
Fanka BB :)
No nie ładnie tak siedzieć w sali i się objadać i głośno zachowywać, ten młody się darł. Jestem na ogrodowej ciągle tylko te ktg więc leżę... boli mnie wszystko od bez ruchu. Plamienie jest od balonika, i proponuje kto będzie miał to żeby ta rurkę sobie na zewnątrz wystawić to inaczej kluje w pochwie.... :/ no ja przy 1 porodzie piłam wodę bez problemu, a tu nie pozwalają po 24 już nic :/ ale i tak się napije.
oluchapoducha
Na porodowej a nie ogrodowej
My dziś kolejny ale 2h mlody spał slicznie.U nas też dziś pierwszy spacer
A ja zastanawiałam się gdzie na ul. Ogrodowej szpital jestNa porodowej a nie ogrodowej
oluchapoducha
No przyjechałam tylko na ktg kontrolnie, i mam ful opcje.... :/ w środę miałam iść na żwirki... eh :/ na starynkiewicza warunki koszmarne, aż strach się czymś nie zarazić w wc
oluchapoducha
Kinderbueno przemyśl żwirki
D
Deleted member 178444
Gość
Jak będzie konieczność nagłego cięcia, to nikt się o ostatni posiłek nie pyta. Jak wyżej napisałam, takie zabranianie napojów podczas porodu jest działaniem bezprawnym i szkodliwymPewnie w razie gdyby trzebabyło cc w znieczuleniu ogólnym... wtedy 6h przed nie wolno pic i jeść
reklama
Pij na zdrowie ja zawsze przed ogólnym piłam wodę a ty masz to zalecenie w razie gdyby to po co się męczyć bezsensuNo nie ładnie tak siedzieć w sali i się objadać i głośno zachowywać, ten młody się darł. Jestem na ogrodowej ciągle tylko te ktg więc leżę... boli mnie wszystko od bez ruchu. Plamienie jest od balonika, i proponuje kto będzie miał to żeby ta rurkę sobie na zewnątrz wystawić to inaczej kluje w pochwie.... :/ no ja przy 1 porodzie piłam wodę bez problemu, a tu nie pozwalają po 24 już nic :/ ale i tak się napije.