reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Gratulacje [emoji5] można liczyć na jakąś fotkę Weronisi [emoji16]? Piękne imię, moja mama miała tak na imię i moja córcia będzie miała tak na drugie Julia Weronika [emoji12]
oj tak Weronisia to piękne imie :tak:
P_20180914_141919.jpg

Załączniki

• P_20180914_141919.jpg
    P_20180914_141919.jpg
    481 KB · Wyświetleń: 468
Ja zuzylam dwa opakowania 1 i od tamtej pory 2 pampersa.
Ktoras pisala o dreszczach, jak bylam w szpitalu, to jedna dziewczyna z sali po cc tez miala straszne dreszcze i wzywalam do niej polozna, to przylryly ja dodatkowym kocem i na drugi dzien juz bylo lepiej

Wszystko to co jadłam w ciąży. Nie wprowadzać nowości do swojej diety. Tak wiec jem kapustę , czekoladę ( malutko bo kilogramy leca), i pije mleko. I póki co nikt mi nie kazał przestać
U mnie maly tez sie troche prezy i steka, ale nie placze, wiec jeszcze nie ingeruje z lekami czy czyms i tez wszystko jem, sery plesniowe, mleko, grochowke, sos czosnkowy, smazone, ostre, slodycze. Jak mialam ochote to coli tez sie napilam

A mi się strupek zerwał z blizny i zrobiła mi się dziurka mała
A dziś sobota w dodatku więc na IP sobie daruję jechać bo kto wie ile tam czasu spędzę.
Lekko ropieje, odrobinę. Rozmawiałam z koleżanką farmaceutką, ona też po CC i jej kazał lekarz psikać często octaniseptem i mówiła że zlepiła się sama ta dziurka.
Eh. Nie dość że człowiek obolały to jeszcze musiała się przyplątać jakaś atrakcja.
Zaczekam tak czy siak do poniedziałku. Upoluje jakiegoś chirurga.
Chyba że jutro by się coś mocniej zadziało to wtedy IP.
Ale nie wyobrażam sobie tyle czekać z małą
U nas w szpitalu od poczatku kazali myc mydlem rane, osuszac i min 4 razy dziennie psikac octaniseptem i wietrzyc

reklama
Do góry