AgulaK82
Fanka BB :)
Co się dzieje Gosiu?Mózg wyjdzie mi uszami dziś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się dzieje Gosiu?Mózg wyjdzie mi uszami dziś...
Nie wiem łeb mi zaczął pękać z godzinę temu... prochy nie działają a to zaczyna się jak migrenaCo się dzieje Gosiu?
Oj bidulko [emoji852]️Nie wiem łeb mi zaczął pękać z godzinę temu... prochy nie działają a to zaczyna się jak migrena
Ja tak samo, w ciąży rzadko kiedy jadłam coś słodkiego, a teraz ciągle mam ochotę na batonika, czekoladkęNo tyciulek... mój kurczaczuś.
Co do słodyczy ja ich generalnie do tej pory nie jadłam raz na miesiąc... może rzadziej... A teraz dzień bez dniem straconym ciasta. Czekolady. Praliny...
Modelka , dziubek do zdjęcia zrobiłaoj tak Weronisia to piękne imie Zobacz załącznik 898398
Ja mysle, ze trzeba zachowac zdrowy rozsadek.Kurczę ja właśnie pije taka herbatę i mi położna ja poleciła taka ziołowa i ma właśnie ten koper .. pamiętam jak moja kluseczka 19 lat temu piła te herbatki hipp koperkowe to miała kolki itd. Ale wtedy nie było internetow były rady od babć,ciotek itd..
Ja sobie dzisiaj brownie z wisniami zrobilam taka dietaNo tyciulek... mój kurczaczuś.
Co do słodyczy ja ich generalnie do tej pory nie jadłam raz na miesiąc... może rzadziej... A teraz dzień bez dniem straconym ciasta. Czekolady. Praliny...