reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
a ja kurdę nie wiedziałam, że w tym szpitalu na żwirki trzeba na ktg się zapisywać, do 13.30 tylko robią ktg. i nie ma miejsc na najbliższe dni! :( ale ta babka mówi ze pierwsze ktg trzeba wykonać w dniu porodu żebym gdzie indziej zadzwoniła. dzwonię do innego szpitala, a tam mówi babka że jak się nic nie dzieje to nie ma po co na ktg przyjeżdżać, ewentualnie za dzień lub dwa.... weszlam na stronę starynkiewicza szpital, tam pisze żeby w dniu porodu zgłosić się na ktg. i co ja mam zrobić?

No tyciulek... mój kurczaczuś.

Co do słodyczy ja ich generalnie do tej pory nie jadłam raz na miesiąc... może rzadziej... A teraz dzień bez dniem straconym ;) ciasta. Czekolady. Praliny...
Ja tak samo, w ciąży rzadko kiedy jadłam coś słodkiego, a teraz ciągle mam ochotę na batonika, czekoladkę :D

Kurczę ja właśnie pije taka herbatę i mi położna ja poleciła taka ziołowa i ma właśnie ten koper .. pamiętam jak moja kluseczka 19 lat temu piła te herbatki hipp koperkowe to miała kolki itd. Ale wtedy nie było internetow ;) były rady od babć,ciotek itd..
Ja mysle, ze trzeba zachowac zdrowy rozsadek.

reklama
Do góry