reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja czuję się już dobrze. U małej za to walczymy trochę z brzuszkiem. Ale z każdym dniem lepiej. Już jej się fajnie odbija to i mniej ulewa, puszcza bąki. Trochę dostaje na wzdęcia kropelek.
A co u Was? Jak Miki? Rośnie jak na drożdżach? [emoji3]
Ja tam nie widzę różnicy choć obstawiam że 3kg ma (czuję na ręku) Teść natomiast widział go 2x gdym Miki miał 2 dni i teraz prawie 3 tygodniowego i mówi że bardzo urósł.

reklama
Kurczę ja właśnie pije taka herbatę i mi położna ja poleciła taka ziołowa i ma właśnie ten koper .. pamiętam jak moja kluseczka 19 lat temu piła te herbatki hipp koperkowe to miała kolki itd. Ale wtedy nie było internetow ;) były rady od babć,ciotek itd..

No i mogą uczulić podobno. Moja 10 lat temu tez Piła. Ale u nas pogarszały temat tylko. Ja np złe reaguje na rumianek koperek w herbatach. Boli mnie brzuch i mam sr[emoji850]ake

Kasiaczek ja też kupiłam te rurki przy córce ale za cholerę nie umiałam tego włożyć do tej malutkiej dupiny....

Odrobina oliwki i totalny spokój. Nóżki w gorze i delikatnie. U nas wystarczy odrobine włożyć tej końcówki i normalnie słychać jak idą gazy i brzuch moment miękki i młody spokojny. Trzeba pamiętać o masażu wcześniej. I podłożyć podkład bo lubią się usrac przy tym. Ja dopiero dwie użyłam. To moja ostateczność. Czopki dopiero to jest cyrk. Moje córki umiały je wypchnąć spowrotem :)

Pokaz młodego to Ci powiem ;)
1537014739441-292985139.jpg

Załączniki

• 1537014739441-292985139.jpg
    1537014739441-292985139.jpg
    734,4 KB · Wyświetleń: 502
reklama
A mi się strupek zerwał z blizny i zrobiła mi się dziurka mała
A dziś sobota w dodatku więc na IP sobie daruję jechać bo kto wie ile tam czasu spędzę.
Lekko ropieje, odrobinę. Rozmawiałam z koleżanką farmaceutką, ona też po CC i jej kazał lekarz psikać często octaniseptem i mówiła że zlepiła się sama ta dziurka.
Eh. Nie dość że człowiek obolały to jeszcze musiała się przyplątać jakaś atrakcja.
Zaczekam tak czy siak do poniedziałku. Upoluje jakiegoś chirurga.
Chyba że jutro by się coś mocniej zadziało to wtedy IP.
Ale nie wyobrażam sobie tyle czekać z małą
Moja matka ma dziurę w nodze i tym psika i się tak nie babrze. Ja młodemu pępek. Także spróbuj ew. w PN żeby lekarz zobaczył.

Do góry