kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Dobre i prawdziwe [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
2795 g. Ale spadek miał do 2600coś chyba 2656.Rodzi któraś w końcu? ;P
@GoJ, jakie maleństwo z tego Twojego Mikiego! Przypomnij ile on ważył przy porodzie?
Miłosz w poniedziałek ważył ok 4100, grubas jeden
O matko to serio maleństwo <3 myślę że ok 3 kg pewnie wazy, chociaż kij tam wie - te dzieciaki lubią zaskakiwać [emoji14]Zobacz załącznik 898363
Normalnie zjem go kiedyś
Na ropiejące rany polecam opatrunek ze srebrem Atrauman. W aptece bez problemu dostępny. W pępku po laparoskopowym wycięciu wyrostka rana mi sie rozlazła, ślimaczyła i ropiała i tym ślicznie zasuszyło.A mi się strupek zerwał z blizny i zrobiła mi się dziurka mała
A dziś sobota w dodatku więc na IP sobie daruję jechać bo kto wie ile tam czasu spędzę.
Lekko ropieje, odrobinę. Rozmawiałam z koleżanką farmaceutką, ona też po CC i jej kazał lekarz psikać często octaniseptem i mówiła że zlepiła się sama ta dziurka.
Eh. Nie dość że człowiek obolały to jeszcze musiała się przyplątać jakaś atrakcja.
Zaczekam tak czy siak do poniedziałku. Upoluje jakiegoś chirurga.
Chyba że jutro by się coś mocniej zadziało to wtedy IP.
Ale nie wyobrażam sobie tyle czekać z małą
No! No. Mojej matce też te plastry ze stebrem zalecili!!Na ropiejące rany polecam opatrunek ze srebrem Atrauman. W aptece bez problemu dostępny. W pępku po laparoskopowym wycięciu wyrostka rana mi sie rozlazła, ślimaczyła i ropiała i tym ślicznie zasuszyło.
No tyciulek... mój kurczaczuś.O matko to serio maleństwo <3 myślę że ok 3 kg pewnie wazy, chociaż kij tam wie - te dzieciaki lubią zaskakiwać [emoji14]
Ja nie chudnę i strasznie mnie to wkurza. Chyba czas na reżim jedzeniowy. Koniec że slodkosciami!