oluchapoducha
Fanka BB :)
Tola no przymierzam się na żwirki, miałaś napisać jak było tam na ktg?
Olkafasolka masz czas pisać jak skurcze co 3min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie tylko Espumisan podaje po parę kropelek. Dobrze jej się bąki puszcza po tym. W domu z jakiś próbek mam Dicoflor i mama kupiła mi w aptece ten Delicol, ale jeszcze nie używałam. Narazie staram się dużo na brzuszku kłaść, robię okłady ciepłe, masuję i po jakimś czasie udaje się narobić w pampersa, jest radość i idzie spać jak zabitaJakie masz krople ? U nas espumisan nie pomógł za bardzo , testowaliśmydelicol ale widocznie nie w tym rzecz bo tez nie pomógł ,teraz ma debridat i odpukać inne dziecko. Spokojniejszy dużo jest ... dwa dni miałam wyjęte z życiorysu bo się męczył non stop i płakał nawet nie było jak do wc spokojnie iść. I w końcu z pediatra podjęliśmy decyzje ze jednak uderzamy w leki na receptę.
Daj spokój. Odstawiłam czekoladę, bo nic innego nie jadłam, żeby wpłynęło na małą, a i tak dalej jest problem. Więc spowrotem wcinam [emoji12]Mojego małego też wczoraj brzuszek bolał, prężył się niesamowicie , nie spał do północy póki nie zrobił kupy .
I już oczywiście usłyszałam że to na pewno od majonezu bo jadłam wczoraj sałatkę warzywną .
Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie [emoji110]Dziewczęta ja na porodowce. Wyjeli mi balonik dzisiaj, rozwarcie sie zrobilo, co prawda nie powiedzial mi na ile chociaz pytalam.. glowka przyparta, powiedzial ze dzisiaj urodze. nie robili mi usg, ale doktor powiedzial, ze na pewno moje dziecko nie wazy 4 kg. Ciekawe skad to wie [emoji1]
Jestem wlasnie pod kroplowka i od pol godziny podaja mi oksytocyne.
Poszczescilo mi sie i mam sale z wanna, chyba najlepsza u mnie w szpitalu i trafil mi sie jedyny pan poloznik [emoji1] podobno jest bardzo fajny.
Trzymajcie za mnie kciuki, skurcze juz nawet odczuwam, jestem dobrej mysli.
Urodzimy dzisiaj tego dzidziusiaaa[emoji1320]
Przytulam mocnoNo @Olka.fasolka w końcu [emoji16] Czekamy i my na Twojego dzidziusia [emoji4][emoji4][emoji4]
A ja byłam dziś u mojej mamy na cmentarzu zapalić jej znicz i kupiłam chryzantemę bo jutro obchodziła by urodziny, tak mi jej brakuje szczególnie teraz...
Dziewczyna na innym watku kilka dni temu urodzila na Żwirki, bardzo pozytywne opinie ma o opiece i warunkachTola no przymierzam się na żwirki, miałaś napisać jak było tam na ktg?
Co to za rurka??
Narazie tylko Espumisan podaje po parę kropelek. Dobrze jej się bąki puszcza po tym. W domu z jakiś próbek mam Dicoflor i mama kupiła mi w aptece ten Delicol, ale jeszcze nie używałam. Narazie staram się dużo na brzuszku kłaść, robię okłady ciepłe, masuję i po jakimś czasie udaje się narobić w pampersa, jest radość i idzie spać jak zabita Daj spokój. Odstawiłam czekoladę, bo nic innego nie jadłam, żeby wpłynęło na małą, a i tak dalej jest problem. Więc spowrotem wcinam [emoji12] Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie [emoji110]Przytulam mocno
Dziewczęta ja na porodowce. Wyjeli mi balonik dzisiaj, rozwarcie sie zrobilo, co prawda nie powiedzial mi na ile chociaz pytalam.. glowka przyparta, powiedzial ze dzisiaj urodze. nie robili mi usg, ale doktor powiedzial, ze na pewno moje dziecko nie wazy 4 kg. Ciekawe skad to wie [emoji1]
Jestem wlasnie pod kroplowka i od pol godziny podaja mi oksytocyne.
Poszczescilo mi sie i mam sale z wanna, chyba najlepsza u mnie w szpitalu i trafil mi sie jedyny pan poloznik [emoji1] podobno jest bardzo fajny.
Trzymajcie za mnie kciuki, skurcze juz nawet odczuwam, jestem dobrej mysli.
Urodzimy dzisiaj tego dzidziusiaaa[emoji1320]
Moja polozna twierdzi, ze koper dziala na uklad nerwowy i powinno sie go unikac nawet w herbatkach laktacyjnych.No malutka ma już tydzień, właśnie wysłałam starego do apteki po inne mleko, bo od wczoraj nie zrobiła ... pamiętam że kiedyś były takie herbatki Hipp koperkowe dla takich niemowląt .. kupić ?
Mój nie pijeAaaaa oszaleje! Napisałam dluuugi post i cały poszedł się paść :/
@martabunia bardzo mi przykro, że trafiłaś na takich ludzi takie coś nie powinno mieć miejsca... Obyś jak najszybciej urodziła i mogła stamtąd uciekac!
@Olka.fasolka - trzymam kciuki za giga skurcze i postępujące rozwarcie
U mnie najcięższa noc do tej pory. Spałam 2 godziny, resztę czasu Miłosz płakał, jakbym go ćwiartowała żywcem. O 4 padł ze zmęczenia i przed 6 obudził się znowu. W końcu ok 8 zrobił GIGANTYCZNĄ kupę i śpi. ja dospałam godzinę i teraz się pakuję, bo jadę na jeden dzień z dziećmi do mojej mamy - zwalniam staremu chatę na wyczekane pępkowe.
Wczoraj puściłam sobie Tully i obiecałam sobie, że zwale więcej obowiązków na Przemka, bo z przerażeniem stwierdziłam, że utożsamiam się z bohaterką.
No.
To my, zanim zaczęła się akcja wczoraj. Zobacz załącznik 898254
Tola no przymierzam się na żwirki, miałaś napisać jak było tam na ktg?