reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mojego małego też wczoraj brzuszek bolał, prężył się niesamowicie , nie spał do północy póki nie zrobił kupy .
I już oczywiście usłyszałam że to na pewno od majonezu bo jadłam wczoraj sałatkę warzywną .

No malutka ma już tydzień, właśnie wysłałam starego do apteki po inne mleko, bo od wczoraj nie zrobiła ... pamiętam że kiedyś były takie herbatki Hipp koperkowe dla takich niemowląt .. kupić ?

Powiem Ci ze u mnie po herbatce było gorzej tylko. A poza tym tam jest pewnie cukier itd. Koperek bardziej na wzdęcie. To już mi pediatra powiedział ze lepiej dać espumisan. A na kupkę nie mam pomysłu. Na mm dzieci mogą rzadziej robić. Mi tez z raz na dzień robiła na dwa i to z wielkim krzykiem masowaniem brzucha podnoszeniem nóżek i innymi cudami

Mojego małego też wczoraj brzuszek bolał, prężył się niesamowicie , nie spał do północy póki nie zrobił kupy .
I już oczywiście usłyszałam że to na pewno od majonezu bo jadłam wczoraj sałatkę warzywną .

Bzdura. Mi położna wręcz kazała jeść wszystko. Pediatra i jego pielęgniarka tez.

Dziewczęta ja na porodowce. Wyjeli mi balonik dzisiaj, rozwarcie sie zrobilo, co prawda nie powiedzial mi na ile chociaz pytalam.. glowka przyparta, powiedzial ze dzisiaj urodze. nie robili mi usg, ale doktor powiedzial, ze na pewno moje dziecko nie wazy 4 kg. Ciekawe skad to wie [emoji1]
Jestem wlasnie pod kroplowka i od pol godziny podaja mi oksytocyne.
Poszczescilo mi sie i mam sale z wanna, chyba najlepsza u mnie w szpitalu i trafil mi sie jedyny pan poloznik [emoji1] podobno jest bardzo fajny.
Trzymajcie za mnie kciuki, skurcze juz nawet odczuwam, jestem dobrej mysli.
Urodzimy dzisiaj tego dzidziusiaaa[emoji1320]

reklama
Dziewczęta ja na porodowce. Wyjeli mi balonik dzisiaj, rozwarcie sie zrobilo, co prawda nie powiedzial mi na ile chociaz pytalam.. glowka przyparta, powiedzial ze dzisiaj urodze. Co prawda nie robili mi usg, ale doktor powiedzial, ze na pewno moje dziecko nie wazy 4 kg.
Jestem wlasnie pod kroplowka i od pol godziny podaja mi oksytocyne.
Poszczescilo mi sie i mam sale z wanna, chyba najlepsza u mnie w szpitalu i trafil mi sie jedyny pan poloznik [emoji1] podobno jest bardzo fajny.
Trzymajcie za mnie kciuki, skurcze juz nawet odczuwam, jestem dobrej mysli.
Urodzimy dzisiaj tego dzidziusiaaa[emoji1320]

Niech wychodzi :) czekamy na info ;)

Do góry