reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kochana pamiętam o Tobie i Twojej umowie ale mam taki zapier**** w pracy ze nie mam czasu poprzegladac orzecznictwa a w domu nie mam dostępu :((( obiecuję poszukam jak tylko się obrobie :***

f2w3csqvilsnamac.png
Nie ma sprawy. Dziękuję z góry [emoji4][emoji8]
Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę do szpitala plamie jasna krwią 3 raz tego nie przeżyje :( ;(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno! Trzymaj się i ty!

3jgxugpjji86cg4t.png

reklama
Tak ale jak dostaniesz wypowiedzenie to umowa będzie się kończyć wcześniej. Nie chodzi o termin zapisany na umowie. Dlatego przy umowach na czas określony mówi się żeby czekać w pracy do 12 tc. Bo nawet jakbyś miała krótki okres wypowiedzenia to i tak nie zdążą Cię zwolnić

f2w3csqvilsnamac.png
Matylka, to tak jak ja mam do 31.08 (pomijając czy to zastępstwo czy nie) to w sumie nie powinnam jeszcze mówić.
Ale podobno jak jest na zw to nie mogą zwolnić.

3jgxugpjji86cg4t.png

Na posiew musisz mieć pojemnik sterylny, na badanie ogólne wystarczy jałowy :)

StarAnia, pojemnik sterylny to to samo co jałowy. Pewnie przez przypadek wkradł się błąd. W każdym razie na posiew koniecznie jałowy a na badanie ogolnie może być zwykły, niejałowy. Jeden kosztuje ok 50 gr, drugi ok 1zł więc wszystko można spokojnie oddać w jałowych, żeby się nie pomylić.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

StarAnia, pojemnik sterylny to to samo co jałowy. Pewnie przez przypadek wkradł się błąd. W każdym razie na posiew koniecznie jałowy a na badanie ogolnie może być zwykły, niejałowy. Jeden kosztuje ok 50 gr, drugi ok 1zł więc wszystko można spokojnie oddać w jałowych, żeby się nie pomylić.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No to w tym rzecz że mi mąż kupił i 9zl dał za oba. Mało mnie szlag nie trafił.

3jgxugpjji86cg4t.png

Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę do szpitala plamie jasna krwią 3 raz tego nie przeżyje :( ;(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać co Ci powiedzieli. Ściskam mocno [emoji173] ja miałam dzisiaj delikatne takie beżowe plamienie i od razu przeszukałam internet. Nadżerka bardzo często wiąże się z plamieniami, więc spokojnie...

reklama
Do góry