D
Deleted member 178444
Gość
Miłosz urodził się o 17 53 - na zdjęciu staram się opanować skurcze parteSpisz!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłosz urodził się o 17 53 - na zdjęciu staram się opanować skurcze parteSpisz!!!!
W ogóle dziękuję za wsparcieMarta ja miałam regularne skurcze dopiero powyżej 6 cm [emoji14] ale spoko, już bliżej niż dalej, pochodz trochę, idź na 20 min pod prysznic, pokrec bioderkami, potańcz. Często zmieniaj pozycję - wstawaj, siadaj. Jak w szpitalu są schody, to z nich schodz i winda wjeżdżaj do góry. Na skurczu polecam się możliwie skupić i rozluźnić wszystkie mięśnie. Pomaga też spiewanie. Im bardziej aktywna teraz będziesz, tym szybciej ruszy i krócej będzie potem - to na prawdę działa! Mocno, mocno trzymam kciuki!
Hejka laski, ja leżę sobie pod KTG [emoji5] Słysze bicie serduszka mojej kruszynki [emoji7] cudowny dźwięk, mogłabym słuchać i słuchać [emoji5][emoji5][emoji5]
I zdjątko z zapisu [emoji6] a skurczybyki w linii prostej czyli brak [emoji23]Zobacz załącznik 897975
No nie wiem, nie znam się, ale mi wyglądają przyszłościowo [emoji3]U mnie sie pisza, ale w porownaniu do tych co byly rano to sa popierdółki [emoji14]
Zobacz załącznik 897988
Miłosz urodził się o 17 53 - na zdjęciu staram się opanować skurcze parte Zobacz załącznik 897982
No nie wiem, nie znam się, ale mi wyglądają przyszłościowo [emoji3]
Ja się wyryczałam i melisę piję.
Ja to samoCzyli też miałaś na 9ego? Obie mialysmy rodzic w ten sam dzień i obie teraz tak samo przeterminowane