reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hejka laski, ja leżę sobie pod KTG [emoji5] Słysze bicie serduszka mojej kruszynki [emoji7] cudowny dźwięk, mogłabym słuchać i słuchać [emoji5][emoji5][emoji5]
I zdjątko z zapisu [emoji6] a skurczybyki w linii prostej czyli brak [emoji23]
IMG_20180914_144636.jpg

Załączniki

• IMG_20180914_144636.jpg
    IMG_20180914_144636.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 376
Olkafasolka partner/mąż jest przy Tobie czy sama ? Ja się denerwuje kurde i ciśnienie mi z tego powodu wychodzi podwyższone :( jak mam uspokoić swoją głowę przed lękiem szpitalnym :( można melise pić ?
A ja już nie mogę się doczekać! Nawet te wesele mnie nie cieszy tylko odliczam do dziecka jedyny plus tego weekendu że coś się dzieje i czas zleci

Klara czym się zdenerwowałaś? Też miałam wahania nastrojów, mąż w pracy a ja dzwonie i płacze aby wracał do domu ;) kupię ta melise, goj chyba też piłaś? Olkafasolka dzielna jesteś i tak, ja po włożeniu tego cewnika/balonika to nie miałabym podwyższone tylko mega wysokie ciśnienie z nerw ;)

Po ilu dniach odpadal waszym dzieciom kikut od pepka? U nas dzis rowno dwa tyg i ciagle jest i nie zapowiada sie zeby mial odpasc :/ polozna mowila, ze widac ze byla gruba pepowina i z tego co czytalam, to wtedy moze potrwac dluzej. Ja juz bym chciala zeby odpadl i mozna by bylo normalnie sie moczyc przy kapieli i klasc na brzuch (chociaz tego to nie lubi)

Dwa tygodnie chyba. 13 dni. Ale ja ruszałam dużo i wietrzylam. Tez miał gruba. Dużo wietrzyć , poruszać nim żeby powietrze tam dochodziło i wysuszało. To i tak jak odpadnie to pare dni zanim się ta reszta wysuszy i zagoi

A ty masz ten monitor oddechu czy nie? Jak katar u małego? Podpowiedź bo jutro wsadze baterie do swojego monitoru i jak mam go sprawdzić? Włączyć bez dziecka i zobaczyc czy piszczy?
Tak, włączyć bez i zobaczyć, czy się alarm uruchomi. Ja wypożyczylam z pracy snuze.

Doula mi właśnie przesłała to zdjęcie :D mówi, że jej ulubione (chociaż wyszłam paskudnie i grubo). Zgadnijcie co robie? :D

reklama
Ja zaczęłam tą ciążę od melisy. Dużo piłam przez pierwsze dni, bo to pierwsza nieplanowana ciąża w moim życiu i zmusiła mnie do zmiany planów na najbliższe lata. Teraz też czasem piję.

Bardzo dziś jestem zdenerwowana. Źle się czuję. Leżę póki mogę. Zaczęłam przysypiać na prawym bloku przed tv i pomyślałam, że lepiej dla dziecka na lewy i już nie śpię. I nosi mnie jeszcze bardziej.

Córka już w domu, powinnam szybko jakiś obiad zrobić, a najchętniej bym sobie ryczała tylko i żeby mąż był obok, rozśmieszał i wspierał. Jestem zdziwiona, że tak źle emocjonalnie dziś [emoji26]

Normalka. Niejedna już takie skoki humoru miała ... porycz jak Ci to pomaga

Do góry