D
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Hejka laski, ja leżę sobie pod KTG [emoji5] Słysze bicie serduszka mojej kruszynki [emoji7] cudowny dźwięk, mogłabym słuchać i słuchać [emoji5][emoji5][emoji5]
I zdjątko z zapisu [emoji6] a skurczybyki w linii prostej czyli brak [emoji23]Zobacz załącznik 897975
No płaskie płaskie to
18grudzien
Ale jaki masz plan? Bo ja mam kombinezon i chciałam w tym kombinezonie wsadzić dziecko do tego spiworka w wózku żeby nie używać koca itp i teraz nie wiem czy nie za mały jest ten śpiwór?Jakaś laska oznaczyła sklep umalucha.pl
I mi się spodobało i cena i w ogóle
Tu link
Link do: ŚPIWÓR ŚPIWOREK GONDOLA FOTELIK COTTONMOOSE MINI MOOSE
18grudzien
Co robisz?Tak, włączyć bez i zobaczyć, czy się alarm uruchomi. Ja wypożyczylam z pracy snuze.
Doula mi właśnie przesłała to zdjęcie mówi, że jej ulubione (chociaż wyszłam paskudnie i grubo). Zgadnijcie co robie?
OK dzięki za odp
18grudzien
Spisz!!!!Zapomniałam o zdjęciu Zobacz załącznik 897976
klaraklara
Nie wiem dokładnie. Chyba, że te dwa dni i do szpitala. Że skoro mam skierowanie, to może powinnam iść, a nuż coś przegapię i dziecku zaszkodzę, ale z drugiej strony czuję że to tylko panika jakaś.Klara czym się zdenerwowałaś? Też miałam wahania nastrojów, mąż w pracy a ja dzwonie i płacze aby wracał do domu kupię ta melise, goj chyba też piłaś? Olkafasolka dzielna jesteś i tak, ja po włożeniu tego cewnika/balonika to nie miałabym podwyższone tylko mega wysokie ciśnienie z nerw
Czuję jakby to był taki paskudny pms przed okresem. A kiedy chodzę, to mnie boli, uciska. Normalnie chodzę po domu, przed córką się chowam i ryczę.
Ja normalnie moczyłam. Takie zalecenie dała mi pediatra. Żeby przy kąpieli porządnie umyć tam dookoła jakimś delikatnym mydłem i osuszyć, że wtedy szybciej odpada.Po ilu dniach odpadal waszym dzieciom kikut od pepka? U nas dzis rowno dwa tyg i ciagle jest i nie zapowiada sie zeby mial odpasc :/ polozna mowila, ze widac ze byla gruba pepowina i z tego co czytalam, to wtedy moze potrwac dluzej. Ja juz bym chciala zeby odpadl i mozna by bylo normalnie sie moczyc przy kapieli i klasc na brzuch (chociaz tego to nie lubi)
Krew może się w niewielkich ilościach pojawiać, bo to tak, jak ze strupem. Jak trochę naruszysz to podkrwawia.Mój też dzisiaj 2 tyg, i nie wygląda jakby miał odpaść . Jeszcze dzisiaj czyściłam i krwi było troszkę, a wydawało mi się że dobrze dbam o ten pępuszek.
Po 7 ale babrze się do dzuśPo ilu dniach odpadal waszym dzieciom kikut od pepka? U nas dzis rowno dwa tyg i ciagle jest i nie zapowiada sie zeby mial odpasc :/ polozna mowila, ze widac ze byla gruba pepowina i z tego co czytalam, to wtedy moze potrwac dluzej. Ja juz bym chciala zeby odpadl i mozna by bylo normalnie sie moczyc przy kapieli i klasc na brzuch (chociaz tego to nie lubi)
U
użytkownik 180176
Gość
W szpitalu robimy maratony więc luzik [emoji16] tu nikt nie leżakuje , bo się łóżko w biodro i tyłek wpija.Marta ja miałam regularne skurcze dopiero powyżej 6 cm [emoji14] ale spoko, już bliżej niż dalej, pochodz trochę, idź na 20 min pod prysznic, pokrec bioderkami, potańcz. Często zmieniaj pozycję - wstawaj, siadaj. Jak w szpitalu są schody, to z nich schodz i winda wjeżdżaj do góry. Na skurczu polecam się możliwie skupić i rozluźnić wszystkie mięśnie. Pomaga też spiewanie. Im bardziej aktywna teraz będziesz, tym szybciej ruszy i krócej będzie potem - to na prawdę działa! Mocno, mocno trzymam kciuki!
reklama
KINDERBUENOO88
Ale jaki masz plan? Bo ja mam kombinezon i chciałam w tym kombinezonie wsadzić dziecko do tego spiworka w wózku żeby nie używać koca itp i teraz nie wiem czy nie za mały jest ten śpiwór?
Ja właśnie nie chce kombinezonu takiego grubego Max coś takiego jak te ze Smyka.
I wtedy wydaje mi się, że będzie Ok.
On naprawdę wyglada na dość ciepły