reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja mam myślenie że najważniejsze że nie jest głodna i nie płacze....
Zgadzam sie. Najwazniejsze, zeby nie bylo glodne.
Mati, ja zdecydowalam, ze bedziemy dokarmiac i jednoczysnie sprobuje cos sciagnac laktatorem (ale nie w nocy, bo to ponad moje sily). Moze jak Leos troche sie wzmocni i urosnie to wiecej wyciagnie z piersi.
A jak Ty sie teraz czujesz? Czy te bole ustaly? Kiedy bedziesz mogla miec jakas diagnostyke?

Dziś po wizycie u lekarza . Mała tyje 400 gram tygodniowo. Tak lekarka wyliczyła
Taka dumna byłam jak oznajmiła że cyc jej służy. A taki już stresik miałam. Że waga może być nie ta. A tu proszę ! Wszystko idealnie:blink:
Oczywiście książkę Magdy o karmieniu molestuje kolejny raz by nic mnie nie ominelo:laugh2:
Gratuluje i Zazdroszcze

Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
Powodzenia!

reklama
Do góry