KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Mówiono że nie jest źle ale nie mam.zamiatu tylko kiedy będę mogła się ogolić?Katarzyna Carmen lepiej nie patrz na swoją kwoczke w najbliższym czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówiono że nie jest źle ale nie mam.zamiatu tylko kiedy będę mogła się ogolić?Katarzyna Carmen lepiej nie patrz na swoją kwoczke w najbliższym czasie
Oj bardzo. Ale wiadomo kazdy inaczej. Ja zaraz chyba zwymiotuje, wczesniej mialam tez zawroty glowy [emoji17]
Nie moge sobie znalezc miejsca, lezenie be, chodzenie be, siedziec sie z tym zbytnio nie da. Dodatkowo co chwile mam atak glodu, a jak cos jem to nie przechodzi przez gardlo. Juz sie boje co bedzie jak przyjdzie wlasciwy porod
Ja mam zamiar się zgodzić na to w poniedziałek jeśli zaproponują. Wolę to niż oksytocyne.
Wycierpimy się we dwie [emoji16]
Ja też na początku sikałam tylko pod prysznicem , ważne żeby Tobie było jak najlepiejKochana ale teraz krew się że mnie leje i sikania tylko pod prysznicem [emoji33]
A ten cewnik to jest ten balonik na rozwarcie czy co to jest ?
Kurde mnie zawsze boli jak gin mi ten plastik wkłada do zbadania, taka tam ciasna jestem wiec jak myśle o rozwarciu na sztucznie robionym to mnie skręca...
Na zimęAdell to chyba na zimę Ci się przyda, czy już w tym wozisz dziecko?
Ja mojego nie budzę, byłoby mi go szkoda jakby taki niewyspany chodził do pracyJa mam o tyle dobrze z nocnym karmieniem, ze jak maly zaczyna plakac to budze meza zeby mi go podal, karmie na lezaco i zasypiam przy tym, pozniej maz go bierze zeby mu sie odbilo, zmienia pieluche i odklada do lozeczka. Takze mam super pod tym wzgledem, ze starszym synem tez tak bylo. Jakos jestem tak nieprzytomna w nocy, ze nie wyobrazam sobie podniesc sie i jeszcze przebierac dziecko albo karmic na siedzaco
Jest na prawdę porządne wykonany jak pytali co kupić to mówiłam, że śpiwór do wózka to nie spodziewałam się że kupią taki fajny@AgulaK82 powodzenia na wizycie i daj znać po.
@GoJ moja też ma problemy z brzuszkiem. To chyba gazy. Ale oliwką smarowania nienawidzi, więc to nie przejdzie [emoji23]
@Olka.fasolka trzymam kciuki za Was! [emoji1]
@Adell1994 śpiworek wygląda super. Taki solidny. Aż przemyślę sprawę, czy go nie kupić. Chciałam taki szyty na miarę, ocieplany z minky i bawełną, ale ten chyba lepiej mi się podoba [emoji7]
I co sądzisz ?Ja tez mam z tej marki tylko granatowy